Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2022 17:53
Čas čtení 0:46
Radim Šlechta

Hunter Schafer bude hrát novou postavu v Hunger Games. Těšit se na ni můžeš příští rok

Hunter Schafer bude hrát novou postavu v Hunger Games. Těšit se na ni můžeš příští rok
Zdroj: HBO
NEWS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na konci příštího roku by měl do kin vstoupit nový díl populárních Hunger Games. Těšit se můžeš i na Hunter Schafer, známou ze seriálu Euphoria.

Hunter Schafer, kterou můžeš znát především jako Jules z populárního seriálu Euphoria, se objeví v nové epizodě Hunger Games. Jako postava Tigris Snow, sestřenice a důvěrnice prezidenta Snowa, tě přenese před události v prvním díle. Snímek The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes by se v kinech měl poprvé objevit v listopadu příštího roku. Informuje o tom The Wrap.

Nová epizoda The Hunger Games vypráví příběh mizejícího rodu Snow, který upadl v nemilost. Coriolanus je přitom poslední nadějí, jak obnovit zašlou slávu. V kontextu desátého ročníku Hunger Games je Snow znepokojen, protože musí dělat mentora Lucy Gray Baird z dvanáctého okrsku. Nakonec se ale ukáže, že by Snow mohl obrátit její chudé poměry ve výhodu. 

Anketa:
Líbí se ti série The Hunger Games?
Ano.
Nezaujala mě.
Ano.
74 %
Nezaujala mě.
26 %

Nový díl The Hunger Games přijde do kin po osmi letech od poslední epizody. Režie se má opět chopit Francis Lawrence, poslední verzi scénáře obstaral Michael Lesslie, který se podílel například na Macbethovi nebo Assassin's Creed. 

Samotná Schafer se do povědomí dostala především díky seriálu z prostředí amerických teenagerů Euphoria, kde si zahrála roli Jules. Později se natáčení účastnila i jako koproducentka speciálních epizod, které vyšly na začátku minulého roku. V současnosti pracuje na filmu Cuckoo od Tilmana Singera.

Zpět
Sdílet
Diskuse