Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. června 2022 17:30
Čas čtení 1:36
Dominik Vetrák

Herogasm je nejlepší epizoda seriálu The Boys. Uvidíš v ní zvrhlý sex hrdinů s chobotnicemi či velkolepý souboj s Homelanderem

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Seriál The Boys vydal velkolepou epizodu plnou akce, překvapivých scén a úmrtí. Jak dopadla očekávaná sexuální událost Herogasm?

Superhrdinský seriál The Boys se v mnoha případech liší od své komiksové předlohy. Tvůrce seriálu Eric Kripke změnil i očekávanou epizodu s názvem Herogasm, která adaptuje slavnou komiksovou sérii zobrazující šílenou párty superhrdinů, jež se během ní naplno sexuálně odváží a vychutnávají si zvrhlý sex se vším, co k tomu patří (i nepatří). Seriálová adaptace je o něco mírnější.

Doporučeno
Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu 23. června 2022 16:30

Pokud jsi ji ještě neviděl a nechceš si pokazit překvapení, dále nečti, neboť se pustíme do spoilerů. Popravdě, trochu nás zobrazení této události zklamalo, jelikož se v ní neděje nic tak extrémně nechutného či zvrhlého, na co bychom v rámci tohoto seriálu nebyli zvyklí.

Sex Deepa s chobotnicí není ničím překvapujícím ani šokujícím a kromě toho se v této části nestalo nic, co bychom už předtím v nějaké podobné podobě neviděli. Sexu a nahých scén je zde požehnaně, ale očekávali jsme, že to bude o něco zvrácenější a odvážnější.

The Boys
Zdroj: Amazon Prime

Celá epizoda by tedy byla zklamáním, nebýt rozhodnutí tvůrců, kteří se raději soustředili na příběh, postavy a akci. Namísto epizody nabité sexem a nechutnými scénami jsme tak byli svědky hned několika skvělých akčních scén, úmrtí spousty postav a napínavých momentů.

Doporučeno
Litujeme, že jsme za tyto filmy zaplatili vstupenky do kina. Toto je 5 nejhorších hollywoodských filmů roku 2022 Litujeme, že jsme za tyto filmy zaplatili vstupenky do kina. Toto je 5 nejhorších hollywoodských filmů roku 2022 23. června 2022 16:30

Vrcholem epizody byl souboj Soldier Boye s Homelanderem. V tomto případě jsme čekali, že Homelander hrubou silou přemůže Soldier Boye, ale tak nějak jsme doufali a počítali s tím, že Soldier Boy má lepší trénink a je zkušenější bojovník, takže dá Homelanderovi víc zabrat. Naštěstí pro něj mu Butcher a Hughie asistovali, a tak se Homelander docela možná poprvé v životě dostal do úzkých a musel odletět.

Bude zajímavé sledovat, jak ho to psychicky ovlivní. Aby toho nebylo málo, veřejně se do něj pustila i Starlight, se kterou v očích médií tvoří zamilovaný pár. Co se týče děje, akce a překvapivých momentů, epizoda Herogasm byla jednou z nejlepších v celém seriálu.

The Boys
Zdroj: Amazon Prime

Akorát je škoda, že dějová linie s postavami Kimiko a Frenchiem působí již několik epizod odtaženě od hlavního příběhu. Jako bychom se při sledování jejich příběhu dívali na zcela jiný seriál. The Boys můžeš sledovat na streamovací službě Amazon Prime a my ti to doporučujeme všemi deseti.

Mohlo by tě zajímat:
Netflix vydá v létě každý týden 1 až 2 filmy. Těchto 10 bude stát za to
10 nejlepších hororů 21. století, které tě možná vyděsí a zaujmou více než hollywoodské strašidelné filmy
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé akční a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.
Zpět
Sdílet
Diskuse