Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. června 2022 20:51
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

Nathalie Emmanuel z Game of Thrones je v horore The Invitation na svadbe plnej krvilačných upírov

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sony Pictures v kinách uvedie horor od producentov The Curse of La Llorona.

Nathalie Emmanuel si v hororovej novinke zahrala postavu Evie, ktorá chce spoznať svoju rodinu zo strany zosnulej matky. Pri pátraní po príbuzných sa dostáva k stratenému bratrancovi. Ten ju pozve do Británie na svadbu plnú upírov. Keď si uvedomí, že sa okolo nej nachádza množstvo nemŕtvych túžiacich po jej krvi, musí nájsť cestu von. Upíri ju však len tak ľahko nepustia.

Nathalie Emmanuel patrila medzi populárne postavy z Game of Thrones (zahrala si Missandei) a divákov si získala sympatickým vystupovaním. Otázkou je, či dokáže potiahnuť upírsky horor ako jeho hlavná hrdinka. The Invitation z traileru nepôsobí príliš originálne, ale možno nás príjemne prekvapí.

Film režírovala málo známa Jessica M. Thompson, ktorá v roku 2017 natočila romantickú drámu The Light of the Moon. Scenár písala spoločne s Blair Butler (horory Polaroid a Hell Fest). Okrem Nathalie Emmanuel si vo filme zahrali herci ako Alana Boden, Thomas Doherty, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Stephanie Corneliussen či Jeremy Wheeler. Svetová kinopremiéra je plánovaná na 26. augusta tohto roku. Dátum slovenskej premiéry nie je zatiaľ známy.

Domů
Sdílet
Diskuse