Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2022 8:52
Čas čtení 0:37
Radim Šlechta

U Stranger Things 4 strávili lidé téměř miliardu hodin za 28 dní. Squid Game zatím nebylo pokořeno

U Stranger Things 4 strávili lidé téměř miliardu hodin za 28 dní. Squid Game zatím nebylo pokořeno
Zdroj: Netflix
NEWS NETFLIX STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Nejsledovanější je stále Squid Game. Změnit by to mohly jedině poslední díly čtvrté série.

První části čtvrté série Stranger Things skončilo období, během kterého Netflix testuje úspěšnost daného seriálu. To trvá osmadvacet dní. U nové série populárního seriálu strávili lidé na Netflixu 930,3 milionu hodin, což jej posouvá na první příčku anglicky mluvících seriálů. V kontextu tvorby zbytku světa jsou Stranger Things na druhém místě hned po Squid Game.

Doporučeno
Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu 23. června 2022 16:30

Ještě předtím, než vyšly všechny díly, se stala poslední série Stranger Things druhým nejúspěšnějším seriálem na Netflixu. Finální umístění přitom ještě není jasné a ukáže se právě až po vydání dalších dvou dílů, které platforma uvede na začátku července. Podle serveru Deadline se ale nepředpokládá, že by měly Stranger Things Squid Game o prvenství připravit. Squid Game totiž za čtyřtýdenní časový úsek nasbíralo 1,6 miliardy.

Za minulý týden nasbíraly Stranger Things téměř 77 milionů hodin, čímž si zajistily druhé místo tabulky. Na prvním místě se umístil seriál The Umbrella Academy a jeho třetí série s přibližně 125 miliony hodin.

Zpět
Sdílet
Diskuse