Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2022 13:19
Čas čtení 0:31
Richard Balog

Najbizarnejší moment z týždňov módy. Thom Browne predstavil nohavice, ktoré zvýrazňovali modelov penis

Najbizarnejší moment z týždňov módy. Thom Browne predstavil nohavice, ktoré zvýrazňovali modelov penis
Zdroj: Thom Browne
MÓDA
Uložit Uložené

Návrhár nezostal nič dlžný svojej povesti a týmto provokatívnym kúskom v kovbojskom štýle pobláznil prítomných hostí aj sociálne siete.

Thom Browne sa postaral o najbizarnejší moment počas týždňov módy. Skúsený návrhár predstavil nohavice spojené so spodnou bielizňou v kovbojskom štýle, ktoré zvýrazňovali modelov penis. 

Silueta s číslom 66 z mužskej kolekcie určenej na obdobie jar/leto 2023 pobláznila prítomných hostí v Paríži aj sociálne siete. Browne je známy svojimi extravagantnými modelmi krátkych oblekov, ale tentoraz stavil na tému divokého západu.  

Výsledkom sú tieto odvážne rifľové kúsky so strapcami, ktoré dopĺňa niekoľko výšiviek s motívom kotvy. Najviac pozornosti pútala spodná bielizeň v podobe slipov so zvončekom. Zásluhu na virálnom úspechu novej kolekcie americkej značky má aj model, ktorý si naplno užil svoju chvíľu na prehliadkovom móle. 

Celú kolekciu plnú mužských sukní alebo vrchných dielov plaviek nájdeš na webe magazínu Vogue Runway

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Doporučeno
Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW 26. června 2022 9:00
Domů
Sdílet
Diskuse