Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 13:31
Čas čtení 0:39
Martin Adam Pavlík

Logan Paul se stal oficiálně wrestlerem, podepsal smlouvu s největší organizací na světě WWE

Logan Paul se stal oficiálně wrestlerem, podepsal smlouvu s největší organizací na světě WWE
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
SPORT BOJOVÉ SPORTY LOGAN PAUL ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Na akci WrestleMania 38 očividně zapůsobil.

Starší z kontroverzních bratrů Paulových Logan se stal oficiálně wrestlerem, informuje Complex. Podepsal totiž smlouvu s největší wrestlingovou organizací na světě WWE. V ní se už Logan Paul představil v dubnu na akci WrestleMania 38.

Šlo o zápas dva na dva, přičemž spojil síly se zápasníkem The Mizem a porazili Reye Mysteria a jeho syna Dominika. Pravděpodobně zapůsobil natolik, že se s ním společnost rozhodla uzavřít dohodu, a tak Paula mezi provazy ještě uvidíme.

Tuto novinku oznámil přes Twitter, kde sdílel fotku s Paulem Michaelem Levesquem, bývalým zápasníkem známým zejména pod přezdívkou Triple H, a výkonnou ředitelkou organizace Stephanie McMahon.

Doporučeno
10 faktů o Loganu Paulovi: chtěl být na měsíc homosexuálem, vysmál se oběti sebevraždy a zvažuje kandidaturu na prezidenta 10 faktů o Loganu Paulovi: chtěl být na měsíc homosexuálem, vysmál se oběti sebevraždy a zvažuje kandidaturu na prezidenta 3. května 2022 9:30

Logan Paul se proslavil zejména jako youtuber, má také svůj vlastní podcast Impaulsive. Později se stal podobně jako jeho bratr Jake i boxerem. Nedokázal však ani jednou vyhrát. V červnu 2021 se popral v ringu s Floydem Mayweatherem, přičemž šlo o obrovský exhibiční money fight. Více si o Paulovi můžeš přečíst v tomto článku.

Zpět
Sdílet
Diskuse