Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 15:23
Čas čtení 0:37
Martin Adam Pavlík

Cameron Diaz se vrací na filmový plac. Zahraje si s Jamiem Foxxem v komedii z produkce Netflixu

Cameron Diaz se vrací na filmový plac. Zahraje si s Jamiem Foxxem v komedii z produkce Netflixu
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Odchod do „hereckého důchodu“ jí příliš dlouho nevydržel.

Americká herečka Cameron Diaz sice v roce 2018 ohlásila, že končí s herectvím, ale nakonec se vrací na filmový plac. Uvidíme ji po boku Jamieho Foxxe, zahraje si v komedii z produkce Netflixu, píše Metro.

Herečku, která v srpnu oslaví padesátku, si můžeš pamatovat například z filmů Sex Tape, The Counselor, The Gangs of New York, The Mask nebo There's Something About Mary.



Novinku o návratu herečky prozradil Jamie Foxx na Twitteru, kde zveřejnil telefonát mezi ním, Diaz a Tomem Bradym. Cameron Diaz v něm říká, že je velmi nervózní, ale zároveň se těší.

Doporučeno
Filmy v červenci: Přichází nový Thor, akční Brad Pitt a Dwayne Johnson nebo česká komedie (nejen) pro pejskaře Filmy v červenci: Přichází nový Thor, akční Brad Pitt a Dwayne Johnson nebo česká komedie (nejen) pro pejskaře 30. června 2022 17:00

Naposledy se objevila ve filmu Annie z roku 2014, ve které si také zahrál Jamie Foxx. Na filmovém place tak bude o chemii mezi nimi postaráno a budou alespoň více uvolnění. Detaily o plánovaném filmu zatím neznáme, stejně ani jeho název, víme však, že jeho produkce by měla začít koncem letošního roku.

Zpět
Sdílet
Diskuse