Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2022 19:30
Čas čtení 4:09
Dominik Vetrák

RECENZIA: 4. séria Stranger Things

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dnes sme konečne videli posledné dve časti 4. série Stranger Things. Boli rovnako kvalitné ako prvých sedem?

Po troch rokoch čakania od skončenia tretej série Stranger Things sme sa dočkali nových epizód, ktoré nás v niečom potešili a v niečom zase sklamali. Aktuálne vyšli posledné dve časti štvrtej série a môžeme konštatovať, že pozitív je oveľa viac ako negatív, takže hor sa do sledovania.

Doporučeno
Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu Stvořila Upside Down právě Eleven a co všechno jsme se dozvěděli ze 4. série? Plus časová osa celého seriálu 23. června 2022 16:30

Príbeh štvrtej série sme si rozobrali už v tomto článku. V skratke: Z Upside Down sa začína vynárať nový druh zla a Eleven už nie je v meste Hawkins, aby tamojším obyvateľom pomohla čeliť mu. Spoločne s Joyce, Willom a Jonathanom sa presťahovali veľmi ďaleko, čím odlúčili aj zaľúbencov Eleven a Mika. Tajomné zlo si postupne vyberá čoraz viac obetí a robí tak brutálnym spôsobom.

Eddie je frajer

Ľudia z Hawkinsu z toho „prirodzene“ obvinia miestneho rebela a rockera Eddieho, pretože vedie klub Hellfire, v ktorom tínedžeri hrajú fantasy stolové hry ako Dungeons & Dragons. Eddie je novou postavou a tvorcom musíme uznať, že v každej sérii dokážu vytvoriť veľmi zaujímavé a sympatické postavy. Eddie nám prirástol k srdcu a nepochybne si si ho obľúbil aj ty.

Stranger Things
Zdroj: Netflix

Niektoré postavy ho však vo štvrtej sérii ani nespoznali, a to preto, že boli po celú jej dĺžku rozdelené. Na Stranger Things sme však od prvej série milovali interakcie medzi postavami a ich vzťahy, takže sme trochu nešťastní z toho, že tvorcovia tento aspekt seriálu vo štvrtej sérii takmer vôbec nevyužili.

Vyzkoušej předplatné
za 129
a čti vše bez omezení
Přidej se k předplatitelům
nebo Odemkni článek přes SMS
Pošli SMS na 90211 s textem CLANEK 117515 a dočti tento článek.
Cena SMS za otevření článků je 89 Kč s DPH. Jak to funguje?
Dočti článek do konce za SMS v hodnotě 89 Kč. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti články bez omezení celý měsíc – předplatné jen za 36 Kč navíc v porovnaní s jedním článkem. Jak to funguje?
POSLAT SMS
Čti bez omezení celý měsíc. Stačí poslat SMS (za 125 Kč). Jak to funguje?
POSLAT SMS
Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse