Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2022 19:12
Čas čtení 0:33
Jana Chovancová

Ruského brankáře, který měl jít do NHL, zadrželi kvůli podezření z vyhýbání se vojenské službě

Ruského brankáře, který měl jít do NHL, zadrželi kvůli podezření z vyhýbání se vojenské službě
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Slocum
NEWS HOKEJ NHL RUSKO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

V minulé sezóně byl vyhlášen nejlepším brankářem v KHL.

V Rusku v sobotu ráno zadrželi hokejového brankáře Ivana Fedotova kvůli podezření z vyhýbání se vojenské službě. Nejlepší brankář uplynulé sezóny v KHL podepsal nedávno smlouvu s týmem Philadelphia Flyers, ale vedení zámořského klubu zatím nemá o své posile žádné zprávy. Píší o tom New York Times a Radio Free Europe.

Doporučeno
(Ne)účast transgender sportovkyň v ženských soutěžích je otázka, na kterou se stále hledá odpověď (Ne)účast transgender sportovkyň v ženských soutěžích je otázka, na kterou se stále hledá odpověď 30. června 2022 11:30

Fedotov měl mít následně na vojenském registračním úřadu zdravotní problémy a musela ho odvést sanitka. Vojenská prokuratura se předtím obrátila na hlavní ředitelství Ministerstva vnitra Ruska, a to z důvodu podezřívání brankáře z vyhýbání se vojenské službě. Informovala o tom v sobotu ruská média.

Ivan Fedotov byl minulou sezónu vyhlášen nejlepším brankářem v KHL. Odchytal 26 zápasů v základní části a měl úspěšnost zákroků 91,6 procenta.

Začátkem května podepsal kontrakt s Philadelphií. „Víme, že byl zadržen, situaci vyšetřujeme. V tuto chvíli nemáme žádné informace,“ řekl generální manažer Philadelphie Chuck Fletcher.

Domů
Sdílet
Diskuse