Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2022 14:25
Čas čtení 0:32
Adéla Ježková

Pražští policisté pátrali po patnáctileté dívce z Ukrajiny, nevrátila se domů

Pražští policisté pátrali po patnáctileté dívce z Ukrajiny, nevrátila se domů
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR PRAHA
Uložit Uložené

Od neděle pátrala pražská policie po patnáctileté dívce, která se nevrátila domů.

Pohřešovaná dívka odešla podle policistů v sobotu odpoledne na dětské hřiště na náměstí Jiřího z Lobkovic v městské části Praha 3 a doposud se nevrátila domů. Neozvala se ani své matce, která pohřešování nahlásila. Telefon má vypnutý. 

Dívka, která v minulosti nebyla nikdy pohřešovaná, je asi 160 centimetrů vysoká, má štíhlou postavu, dlouhé ryšavé rovné vlasy a šedé oči. Když odcházela na dětské hřiště, měla na sobě růžové triko, černé kalhoty a na nohou černé sandále s bílou podrážkou. Podle prohlášení policistů dívka nemluví plynule česky. 

„Policisté již vyčerpali všechny standardní pátrací prostředky a metody. V tuto chvíli se obrací na veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci při pátrání po pohřešované,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová s tím, že informace o výskytu či pohybu dívky mohou lidé nahlásit na jakékoli policejní služebně či na tísňové lince 158.

Domů
Sdílet
Diskuse