Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2022 14:02
Čas čtení 0:59
Martin Adam Pavlík

Tvůrci Stranger Things prozradili, kdy se začne psát scénář k páté sérii. Odhalili i to, kdo dostane více prostoru

Tvůrci Stranger Things prozradili, kdy se začne psát scénář k páté sérii. Odhalili i to, kdo dostane více prostoru
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX STRANGER THINGS
Uložit Uložené

Bratři Dufferovi přiblížili několik detailů z poslední série našeho oblíbeného seriálu.

V pátek 1. července skončila čtvrtá série oblíbeného amerického sci-fi seriálu Stranger Things, který najdeš na Netflixu. Podle Collideru už tvůrci seriálu, bratři Dufferovi, prozradili, kdy začnou pracovat na poslední, páté sérii a zároveň navnadili všechny nadšence Stranger Things, když v krátkosti odhalili, co můžeme očekávat od děje a které postavy dostanou více prostoru. 

Dufferovi uvedli, že scénář k páté sérii začne vznikat začátkem srpna, přičemž pátá série bude prý kratší než ta předchozí. „V červenci si vezmeme malou dovolenou,“ řekl Ross Duffer. Dvojice bratrů ale už ví, jak chce celý seriál ukončit, a z toho, jak to má celé dopadnout, mají prý dobrý pocit.

Stranger Things will gay
Zdroj: Netflix

Nevyhnuli se ani odpovědím na to, co bude s Willem (Noah Schnapp). Nejen na internetu se hojně polemizovalo o jeho sexuální orientaci a v posledních dvou epizodách čtvrté série Dufferovi pomocí dialogů a sugestivního výkonu 17letého herce jen podpořili spekulace o tom, že je Will gay. Přímo v rozhovoru to ale neprozradili, jen vyzdvihli Schnappovy herecké kvality.

Dvojice bratrů v každém případě uvedla, že Will bude mít v poslední sérii velký prostor. Podle Rosse Duffera nadešel čas, abychom se jistým způsobem vrátili zpátky na začátek, tedy k první sérii. Právě v ní se děj soustřeďoval kolem Willa. Vše začalo jeho „únosem“ a následným hledáním. Tvůrci prozradili i to, že konečně uvidíme rozuzlení v rámci stále nevyřešeného a stále více zamotaného milostného trojúhelníku mezi Stevem, Nancy a Jonathanem. Během čtvrté série jsme viděli několik náznaků, že se starý pár možná dá přece jen znovu dohromady.

Anketa:
Jak hodnotíš čtvrtou sérii Stranger Things?
Super.
Slabá.
Průměr.
Super.
92 %
5246 Hlasů
Slabá.
2 %
99 Hlasů
Průměr.
6 %
341 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse