Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2022 12:40
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Rihanna je nejmladší miliardářkou v USA, která se vypracovala z nuly. Její majetek má hodnotu 1,4 miliardy dolarů

OSOBNOSTI RIHANNA
Uložit Uložené

Majetek barbadoské zpěvačky má hodnotu 1,4 miliardy. Je tak nejmladší miliardářkou s přívlastkem „selfmade“.

Zpěvačka a podnikatelka Rihanna je nejmladší miliardářkou ve Spojených státech s přívlastkem „selfmade“, píše CNBC. Vypracovala se sama z nuly bez nadstandardního zázemí od rodiny nebo kontaktů, které by jí pomohly nastartovat byznys.

Začala jako zpěvačka, dnes její jméno nese několik velkých firem. Podniká zejména v beauty byznysu a má vlastní značku spodního prádla a doplňků.  

Ve 34 letech její majetek podle každoročních výsledků časopisu Forbes dosahuje 1,4 miliardy dolarů. Kromě hodnoty hudební kariéry brali finanční analytici v úvahu také cenu společností Fenty Beauty, Fenty Skin a Savage X Fenty. Rihanna přesto dlouhodobě deklaruje, že jejím primárním cílem není tvořit zisk. Podporuje řadu dobročinných organizací a více než na management firem se soustředí na produkty a image. 

Poprvé Forbes označil Rihannu za miliardářku v loňském roce.

Rihanna
Zdroj: Getty Images/Samir Hussein

Rihanna se v posledních dvou měsících odmlčela i na Instagramu, bulvární deníky však již dříve informovaly, že odcestovala na Barbados, kde porodila. Momentálně se víc než na podnikání nebo hudbu soustředí na své dítě.

Fanouškům sice loni slíbila album a místy o něm i podrobněji mluvila, později však dostalo přednost soukromí.

Domů
Sdílet
Diskuse