Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2022 7:34
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Seriál Resident Evil od Netflixu chce potěšit fanoušky svým špičkovým zpracováním a prvotřídními počítačovými efekty

Seriál Resident Evil od Netflixu chce potěšit fanoušky svým špičkovým zpracováním a prvotřídními počítačovými efekty
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX RESIDENT EVIL
Uložit Uložené

Už 14. července se dočkáme skvěle vypadajícího seriálu Resident Evil od Netflixu. Sleduj nové záběry.

Streamovací služba Netflix vydala pětiminutové video o seriálu Resident Evil. Je v něm velké množství nových záběrů včetně akčních scén zobrazujících zombíky a příšery vytvořené počítačovými triky. Překvapením je, že tyto počítačové triky často vypadají lépe než v případě hollywoodských filmů ze světa Resident Evil.

Doporučeno
10 nejlepších hudebních dramat (Žebříček) 10 nejlepších hudebních dramat (Žebříček) 6. července 2022 9:30

Seriál se na rozdíl od filmů chce odrazit od videoher a jejich příběhu. I proto je zvláštní, že jednou z hlavních postav bude záporák Albert Wesker. Ten totiž v herním světě zemřel v roce 2009, zatímco příběh seriálu se odehrává v letech 2022 a 2036. Tvůrce seriálu vysvětluje, že si při vytváření příběhu byli vědomi, že Wesker zemřel v sopce, když ho zasáhla raketa.

Plánují to vysvětlit a vzhledem k tomu, že Albert Wesker je ve hrách blonďatý běloch a v seriálu holohlavý Afroameričan, je možné, že nakonec ani nepůjde o stejnou postavu. Nás to však až tak netrápí, jelikož seriál vypadá velmi lákavě. Zdá se, že Netflix do něj nalil spoustu peněz. Celou první sérii si na Netflixu budeš moci pustit už 14. července.

Domů
Sdílet
Diskuse