Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2022 9:10
Čas čtení 0:37
Richard Balog

Kanye West nevrátil půjčené oblečení. Majitel žádá 400 tisíc dolarů

Kanye West nevrátil půjčené oblečení. Majitel žádá 400 tisíc dolarů
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur
MÓDA KANYE WEST MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Interpret nevrátil třináct kusů oblečení a nezaplatil ani za jejich pronájem, tvrdí David Casavant.

Kanye West má na krku problém. Soukromý sběratel archivních modelů oblečení David Casavant obvinil interpreta z toho, že nevrátil půjčené oděvy, a žádá 400 tisíc dolarů, píše Billboard. Casavant požaduje 221 810 dolarů za nezaplacené poplatky a 195 100 dolarů za náhradu jednotlivých předmětů v případě, že je West ztratil nebo zničil.

Casavant tvrdí, že Ye nevrátil třináct oděvů, které si pronajal v únoru v roce 2020, a od října téhož roku přestal platit poplatky.

Doporučeno
S těmito 20 kosmetickými produkty budeš na festivalech dobře vypadat i hezky vonět S těmito 20 kosmetickými produkty budeš na festivalech dobře vypadat i hezky vonět 7. července 2022 14:30

Právníci Casavanta napsali: „Všechny předměty jsou vzácné a ceněné pro svůj význam v historii módy. Nejsou to zaměnitelné komodity. Náhradní poplatky odrážejí ztrátu budoucích pronájmů, publicity a ztracenou hodnotu archivu jako celku, protože každý ztracený předmět je součástí větší sbírky, která svou hodnotu odvozuje od své úplnosti.“

S Davidem Casavantem jsme udělali rozhovor v roce 2015 a Westa tehdy označil za úžasného člověka, se kterým je radost spolupracovat díky jeho vědomostem z oblasti módy. Dnes má na rappera pravděpodobně jiný názor.

Kanye West
Zdroj: Getty Images for Universal Music Group/Kevin Mazur
Zpět
Sdílet
Diskuse