Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
14. července 2022 10:30
Čas čtení 3:49
Richard Balog

Hledáš nový pár tenisek, ale nechceš utratit všechen majetek? Toto jsou nejlepší kousky s cenou do 2 500 Kč

Hledáš nový pár tenisek, ale nechceš utratit všechen majetek? Toto jsou nejlepší kousky s cenou do 2 500 Kč
Zdroj: Puma
MÓDA
Uložit Uložené

I za poměrně nízký obnos peněz můžeš získat stylovou obuv, která skvěle doplní tvé každodenní outfity.

Tenisky jsou základním stavebním kamenem každého outfitu a dnes se podíváme na nejlepší modely s cenou do 2 500 Kč díky spolupráci s online obchodem Footshop.

Z velkého množství novinek jsme vybrali 10 párů pro muže i pro ženy z dílen značek Adidas Originals, Reebok, Puma a Vans Vault, které skvěle doplní tvou sbírku. Připrav se na retro tenisové a běžecké siluety, ale také na skateboardové krásky v originálních barevných provedeních.

V den publikování článku byla na vybrané produkty v online obchodu Footshop akce do výše 25 %. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW Zapomeň na předsudky vůči pantoflům a ovládni letošní léto v modelech Birkenstock, Y-3 nebo Rick Owens DRKSHDW 26. června 2022 9:00

Adidas Originals Samba ADV  1 959 Kč

Tenisky, které má ve své sbírce například A$AP Rocky a nechyběly ani ve společné kolekci značek Adidas Originals a Gucci. V nabídce online obchodu Footshop jsme našli tuto minimalistickou černobílou variantu siluety Samba se semišovou špicí a s koženým tělem.

Model je na trhu více než sedmdesát let, díky čemuž se jedná o nejdéle sériově vyráběný produkt značky, a vše nasvědčuje tomu, že vedení společnosti má s modelem Samba velké plány i v následujících měsících. Zatím můžeš své outfity ozvláštnit tímto provedením.

Adidas Originals Samba ADV
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Nizza Platform W  1 999 Kč

Plný počet bodů udělujeme i těmto svěžím letním kráskám v oranžovo-žlutých tónech z dílen značky Adidas Originals. Toto nejsou další obyčejné plátěné tenisky, všechna provedení modelu Nizza jsou vyrobena z nejlepších materiálů a díky zesíleným švům vydrží i pořádnou zátěž v městských ulicích.

Design tenisek Adidas Originals Nizza má původ v konceptu basketbalových bot z osmdesátých let, ale jsou vyzbrojeny novými technologiemi včetně vložky OrthoLite, která zajišťuje pohodlí. Dostupné jsou v ženských velikostech a z našeho pohledu se jedná o ideální volbu na letní měsíce.

Adidas Originals Nizza
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rod Laver  2 399 Kč

Modely tenisek s logem značky Adidas Originals mají nejpočetnější zastoupení v dnešním výběru, a to i díky siluetě Rod Laver. Jedná se o obuv, kterou designéři navrhli pro australského tenistu Roda Lavera a vypadá skvěle i více než padesát let po uvedení na trh.

Zatímco jsou tyto limitované retro tenisky celosvětově vyprodané, v nabídce online obchodu Footshop je najdeš v mužských i ženských velikostech. Cenu na úrovni 2 399 Kč považujeme za více než férovou vzhledem k vzhledu i kvalitě použitých materiálů a zpracování.

Adidas Originals Rod Laver
Zdroj: Footshop

Reebok CL Legacy AZ  2 399 Kč

U retro modelů tenisek ještě chvíli zůstaneme díky jedné z nejikoničtějších siluet od značky Reebok, která dostala nový svěží vzhled.

Model CL Legacy AZ je inspirovaný běžeckou ikonou Classic Legacy ze sedmdesátých let a na trh přináší spojení odkazu historie s inovacemi z budoucnosti. Nylon, semiš a speciální pěnu tentokrát provází také reflexní 3M prvky, které vytvářejí dokonalý nostalgický flashback. Za částku 2 399 Kč je můžeš mít ve své sbírce.

Reebok CL Legacy AZ
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo 2 399 Kč

Krok s konkurencí drží i návrhářský tým značky Puma, který vsadil na retro vzhled v podobě modelové řady Slipstream Lo a šlo o správné rozhodnutí. Celobílé kožené tenisky jsou jako stvořené pro letní období a při dobrém zacházení je můžeš vytáhnout i v průběhu podzimu.

Pokud hledáš inspiraci, jak je sladit v rámci outfitů, zkontroluj Instagram fotbalových hvězd Neymara Jr. a Memphise Depaye, kteří jsou také tvářemi reklamní kampaně. Cena 2 399 Kč je férová nabídka, jež stojí minimálně za úvahu.

Puma Slipstream Lo
Zdroj: Footshop

Puma CA Pro Heritage  2 399 Kč

Stejně pozitivně hodnotíme i další novinku z dílen značky Puma. Tenisky CA Pro Heritage jsou inspirovány retro stylem, ale díky sofistikovanému vzhledu jsou dokonalé pro současnost.

Návrhářský tým sáhl po archivním modelu Puma California, který byl populární v osmdesátých letech, a upravil jej podle dnešních trendů. Výsledkem je obuv s charakteristickými znaky ikonické siluety včetně čistých linií a prémiové kůže, ale přidává dokonalou perforaci, tvarovaný mezipodešev a barevné prvky, aby vynikla jejich přirozená přitažlivost.

Puma CA Pro Heritage
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Authentic LX  2 125 Kč

Místo ve výběru nejlepších párů tenisek s cenou do 2 500 Kč si našly i modely s logem značky Vans Vault. V nabídce online obchodu Footshop jsou desítky různých barevných, respektive materiálových úprav modelové řady Authentic, z nichž jsme vybrali atraktivní provedení s přívlastkem Dip Dye.

Designéři ve službách amerického výrobce upravili nejstarší dílo Paula Van Dorena a výsledkem je minimalistická, ale originální barevná kombinace bílé s černou, kterou snadno zkombinuješ. Cena je rovných 2 125 Kč.

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old-Skool LX  2 125 Kč

Mezi kultovní a zároveň nejprodávanější produkty z portfolia značky Vans patří i modelová řada tenisek Old-Skool, kterou určitě dobře znáš z našich ulic.

Klasický „old school“ design, povrch z látky s grafickým motivem hracích kostek, ikonická vaflová podrážka a kvalita. To jsou aspekty, díky nimž jsou tyto krásky skvělou volbou pro muže i pro ženy.

Vans Vault OG Old-Skool LX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Retropy W  2 499 Kč

Retro siluety tenisek Adidas Originals jsou v kurzu a důkazem je i tato svěží novinka se třemi proužky, která je dostupná pouze v ženských velikostech. Model s názvem Retropy vychází z běžeckých linií německé sportovní ikony, ale disponuje nejnovějšími technologiemi včetně mezipodešvu EVA s perfektními tlumivými vlastnostmi.

V případě, že jsi fanouškem těchto tenisek, dlouho nepřemýšlej, ze skladů online obchodu Footshop mizí rychlostí světla. Třešničkou na dortu je v tomto případě atraktivní barevná kombinace světle hnědé se světle růžovou a s bílou.

Adidas Originals Retropy F2
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum Low W (Vegan)  2 499 Kč

Největší hit značky Adidas Originals v roce 2022 – model Forum Low – zanedlouho oslaví 30. narozeniny, ale stále vypadá skvěle.

Designéři vyladili původní siluetu podle současných požadavků a výsledkem jsou tenisky, které lahodí i náročným. Vedení společnosti Adidas obnovuje řadu svých nejlepších modelů, do kterých investovalo spoustu času v rámci vývoje technologií i designu, a nyní je můžeš hltat plnými doušky.

My jsme vybrali svěží veganskou variantu v bílé barvě s modrými akcenty v podobě loga německého sportovního giganta a grafického motivu, který je dostupný v ženských velikostech za částku 2 499 Kč.

Adidas Originals Forum Low
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka mužských a ženských tenisek v online obchodě Footshop
Doporučeno
Toto jsou nejlepší teniskové novinky od známých značek. Připrav se na svěží Nike Dunk Low i futuristické linie od Adidas   Toto jsou nejlepší teniskové novinky od známých značek. Připrav se na svěží Nike Dunk Low i futuristické linie od Adidas 3. července 2022 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse