Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2022 7:50
Čas čtení 0:58
Ilona Hobzová

Johnny Depp je v Praze, vystoupí na koncertě legendárního Jeffa Becka

Johnny Depp je v Praze, vystoupí na koncertě legendárního Jeffa Becka
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
NEWS JOHNNY DEPP ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Koncert se koná v pondělí 11. července.

Johnny Depp je po roce opět v Česku. Americký herec tentokrát zavítal do Prahy kvůli koncertu britského rockového kytaristy Jeffa Becka, na kterém vystoupí jako speciální host. Na společném pódiu se umělci objeví 11. července v O2 universum. Koncert začíná ve 20 hodin. 

Dlouhodobá spolupráce

V případě Deppa a Becka nejde o první spolupráci. Před dvěma lety vydali skladbu Isolation a Depp s legendárním bluesovým a rockovým kytaristou a zpěvákem nedávno vystupoval na jeho koncertech ve Spojeném království. V červenci plánují vydat i společné album. „Jednou v Japonsku mi zaklepal na šatnu a od té doby jsme se nepřestali skvěle bavit,“ řekl o Deppovi Beck. Herec mu zase vysekl poklonu s tím, že ho považuje za skutečnou legendu rockové a bluesové muziky a je mu ctí s ním stát na společném pódiu. 

O tom, že je Jeff Beck jedním z nejúspěšnějších kytaristů světa, svědčí například osm cen Grammy. Časopis Rolling Stone ho řadí mezi stovku nejlepších kytaristů světa. Dvakrát byl uveden do Rokenrolové síně slávy. Jednou jako člen Yardbirds a poté znovu jako sólový umělec.

Doporučeno
Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun 7. února 2024 17:36

Johnny Depp coby muzikant nevystupuje v Praze poprvé. Před třemi lety se v pražských Letňanech objevil se skupinou Hollywood Vampires po boku zpěváka Alice Coopera.

Mohlo by tě zajímat:
Bruce Willis skončil s herectvím. Toto je jeho 10 nejlepších filmů, které musí vidět každý fanoušek.
– Překvap oslavence a pošli místo nudné zprávy tato originální blahopřání k narozeninám.
Nevíte, kam jet na výlet? Máme pro vás několik cestovatelských tipů.
Domů
Sdílet
Diskuse