Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2022 16:12
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

V Ostravě startuje festival Colours of Ostrava. Vystoupí na něm The Killers, Twenty One Pilots nebo Martin Garrix

V Ostravě startuje festival Colours of Ostrava. Vystoupí na něm The Killers, Twenty One Pilots nebo Martin Garrix
Zdroj: Colours of Ostrava/propagační materiál
NEWS FESTIVALY ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Po dvou letech Ostrava opět ožívá, a to díky festivalu Colours of Ostrava. Vystoupí na něm The Killers, Twenty One Pilots, Martin Garrix nebo LP a mnoho dalších.

K létu neodmyslitelně patří hudební festivaly a jeden z těch největších v Česku startuje právě dnes. Colours of Ostrava láká na čtyři dny plné zábavy, více než 350 programových bodů, na divadla, diskuse, workshopy a především na velká zahraniční jména. V malebném areálu v ostravských Vítkovicích vystoupí The Killers, Twenty One Pilots, Martin Garrix, Franz Ferdinand, LP a mnoho dalších.

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se mladí Češi oblékli na festival Rock for People. Někteří upřednostňují módu před pohodlím, jiní naopak Móda z festivalu: Takto se mladí Češi oblékli na festival Rock for People. Někteří upřednostňují módu před pohodlím, jiní naopak 22. června 2022 8:30

Podle ředitelky festivalu Zlaty Holušové bude tento ročník nejlepší v historii, a to nejen díky výtečným vystupujícím, ale také proto, že na něj návštěvníci kvůli koronaviru čekali dlouhé dva roky. 

„Můžeme slíbit nejlepší ročník v historii. Nejen díky programu předních světových hvězd, ale především díky tomu, že to bude první plnohodnotný ročník po koronavirové pandemii. Že se společně sejdeme s našimi fanoušky a užijeme si po dlouhé době živou hudbu a živou kulturu. Tyto zážitky není možné nijak nahradit a všichni si je uchováme dále. Takže slibujeme, že atmosféra bude neopakovatelná,“ řekla ředitelka Colours of Ostrava. 

Colours of Ostrava není jenom o koncertech, ale také o diskusních panelech, workshopech, divadle a dalším doprovodném programu. Hlavním lákadlem však pro mnohé stejně budou vystupující. 

Návštěvníci festivalu se mohou těšit na americké rockery The Killers, jejich mladší a elektroničtější kolegy Twenty One Pilots nebo na skotské indie rockery Franz Ferdinand. Na své si přijdou i milovníci elektronické hudby. V ostravských Vítkovicích vystoupí nizozemský DJ Martin Garrix, italská elektronická skupina Meduza a mnoho dalších.

Domů
Sdílet
Diskuse