Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. července 2022 19:46
Čas čtení 1:02
Tereza Šnajdrová

Zendaya získala 4 nominace na Emmy. S těmito skladbami bojuje o výhru

Zendaya získala 4 nominace na Emmy. S těmito skladbami bojuje o výhru
Zdroj: HBO/propagační materiál
NEWS EMMY EUPHORIA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Poslechni si skladby, se kterými Zendaya 12. září zabojuje o cennou sošku.

V úterý večer byl zveřejněn seznam nominovaných na ceny Emmy a jedno z jmen v něm zaznělo hned několikrát. Onou nominovanou je Zendaya, která bojuje o výhru ve třech kategoriích – v kategorii produkce, herečka v hlavní roli a nominované jsou i dvě její skladby, které zazněly v seriálu Euphoria. O kterých písních je řeč? To se dozvíš v našem článku.

Doporučeno
Nominace na Emmy 2022: Šanci na cenu mají Euphoria, Squid Game i Better Call Saul Nominace na Emmy 2022: Šanci na cenu mají Euphoria, Squid Game i Better Call Saul 12. července 2022 18:50

„Tvorba seriálu Euphoria s herci a štábem složeným z těch nejtalentovanějších lidí, od kterých mám tu čest se učit každý den, je pro mě vrcholem mého života. Jsem hrdá, že jsem mohla pracovat po vašem boku, a GRATULUJI! Nemám slov, abych vyjádřila lásku a vděčnost, kterou teď cítím, a jediné, co mohu udělat, je říct, že vám z celého srdce děkuji! Děkuji všem, kteří se s naším pořadem spojili, je mi ctí se o něj s vámi podělit,“ napsala Zendaya na Instagramu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Zendaya (@zendaya)

Pětadvacetiletá talentovaná umělkyně bude o výhru Emmy bojovat hned se dvěma skladbami, které zazněly v seriálu Euphoria. První z nich nese název I'm Tired a poprvé se objevila ve 4. díle 2. série, kdy se Rue (hraje Zendaya, pozn. redakce) předávkovala opiáty. Píseň má sloužit jako óda na ty, kteří trpí, a znázorňuje boj o přežití.

Druhou nominovanou písní je Elliot's Song, která taktéž zazněla v druhé sérii. Jedná se o song o nešťastné lásce a rozdílných cestách, kterými se mnohdy milenci rozhodnou jít. „One day we'll meet again. Some distance when you're older, you'll come lean on my shoulder. Tell me that storm is over,“ zpívá se v ní. 

 

Anketa:
Která z písní se ti líbí víc?
I'm Tired.
Elliot's Song.
I'm Tired.
76 %
Elliot's Song.
24 %
Domů
Sdílet
Diskuse