Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2022 17:00
Čas čtení 0:45
Richard Balog

Společná kolekce značky Dior a Travise Scotta je v prodeji po odkladu kvůli smrti návštěvníků na rapperově festivalu

Společná kolekce značky Dior a Travise Scotta je v prodeji po odkladu kvůli smrti návštěvníků na rapperově festivalu
Zdroj: Dior
MÓDA DIOR TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Produkty z mužské kolekce určené pro období jaro/léto 2022 jsou dostupné v online obchodu módního domu.

Travis Scott je zpět po loňské tragédii na vlastním festivalu Astroworld, na kterém zemřelo deset návštěvníků v důsledku davové hysterie. Vedení módního domu Dior uvedlo do prodeje jejich společné produkty, které byly součástí mužské kolekce určené pro období jaro/léto 2022. Původně měly být k dispozici už loni. 

Jeden z nejpopulárnějších interpretů za poslední dekádu upravil v rámci spolupráce s Kimem Jonesem ikonické modely či vzory francouzské značky. Například textilní tkaninu se vzorem Toile de Jouy změnil na vzor s potiskem Toile de Cactus a motiv Dior Oblique dostal nápis Cactus Jack Oblique.

Tyto originální grafiky najdeš na ready-to-wear modelech oblečení i na doplňcích včetně šátku, klobouku, batohu nebo známé kabelky. Tenisky Dior B713 jsou inspirovány světem skatebordingu a jsou protkány odvážnými detaily a symbolickým podpisem CD Diamond.  

Kolekci s názvem Cactus Jack, která obsahuje téměř 170 produktů, najdeš v online obchodě Dior. Ceny se pohybují v rozmezí od 3 700 korun za metalickou sponu na tenisky až po 200 tisíc korun v případě cestovní tašky s monogramem značky. 

Doporučeno
Sedm tipů na místa, kde levně koupíš designérské kousky. Je libo kabelku Prada? Můžeš ušetřit až 20 tisíc Sedm tipů na místa, kde levně koupíš designérské kousky. Je libo kabelku Prada? Můžeš ušetřit až 20 tisíc 21. listopadu 2023 18:00

V případě zájmu o koupi příliš dlouho nepřemýšlej, protože jednotlivé produkty se prodávají velmi rychle a v nabídce resellerů je najdeš s několikaprocentní marží.

DiorDiorDiorDior
Zobrazit galerii
(10)
Domů
Sdílet
Diskuse