Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková ČTK
15. července 2022 17:41
Čas čtení 0:31

Policie pátrá po muži se schizofrenií. Utekl z léčebny a mohl by být nebezpečný

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po muži se schizofrenií. Utekl z léčebny a mohl by být nebezpečný
Zdroj: Policie ČR

Podle policie by se muž mohl pohybovat na nádražích či pražském letišti. Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání.

Policie pátrá po muži, který ve čtvrtek utekl z pražské léčebny, kde byl nedobrovolně hospitalizován se schizofrenií. Mohl by být nebezpečný. Podle policie by se muž mohl pohybovat na nádražích či pražském letišti. Kriminalisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání. Informuje o tom ČTK.

Sedmatřicetiletý Michal Makara je hubený, asi 180 cm vysoký, má hnědé vlnité vlasy, hnědé oči a hnědočerné vousy. Měl by mít na sobě mikinu s kapucí, oranžovou kšiltovku a zelené tenisky.

„Pohřešovaný rád cestuje a podle zjištění kriminalistů toužil vyrazit někam na výlet. Je proto možné, že se pohybuje na autobusových nebo vlakových nádražích či na letišti Václava Havla,“ uvedla policie.

Pokud lidé budou mít informace, které by kriminalistům pomohly při vypátrání hledaného, měli by kontaktovat linku 158. „Uprchlého prosím nezadržujte, vyčkejte na příjezd policistů,“ dodala policie.

Domů
Sdílet
Diskuse