Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
16. července 2022 9:36
Čas čtení 0:50

Ricky Martin čelí obvinění, že měl sexuální vztah s vlastním synovcem. Je to nechutná lež, reaguje zpěvák

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ricky Martin čelí obvinění, že měl sexuální vztah s vlastním synovcem. Je to nechutná lež, reaguje zpěvák
Zdroj: Getty Images/Lionel Hahn

Zpěvák prostřednictvím právníka rázně odmítl všechna obvinění.

Zpěvák Ricky Martin čelí doma v Portoriku obviněním z domácího násilí, které vůči němu vznesl 21letý synovec. Umělec však tato obvinění okamžitě popřel prostřednictvím svého právníka, informují TMZ a NY Post.

„Ricky Martin nikdy neměl žádný sexuální ani romantický vztah se svým synovcem,“ uvedl zpěvákův právník Marty Singer. „Bohužel, osoba, která to tvrdí, bojuje s výraznými mentálními problémy,“ pokračoval právník. Myšlenku, že by Ricky Martin udržoval vztah se svým synovcem, označil za „nejen nepravdivou, ale i nechutnou“.

Zpěvák dostal po zveřejnění obvinění dočasný soudní zákaz přiblížení ke svému jedenadvacetiletému synovci, který tvrdí, že spolu více než sedm měsíců udržovali sexuální vztah. Na konci vztahu údajně došlo k domácímu násilí.

Synovec, který s obviněními přišel na veřejnost, podle právníka potřebuje urgentní psychologickou pomoc. Celý případ podle něj soudce smete ze stolu hned poté, co se podívá na všechna fakta.

25. dubna 2024 15:00 Čas čtení 3:53 „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují

Soudní jednání v této věci nařídil soud v Portoriku na 21. července. Pokud by státní zástupce obvinil Martina z trestného činu domácího násilí na rodinném příslušníkovi, mohl by mu hrozit trest až do výše 50 let.

Domů
Sdílet
Diskuse