Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. července 2022 17:50
Čas čtení 0:36
Ilona Hobzová

Lily-Rose Depp a The Weeknd jsou hlavními postavami seriálu The Idol. Sleduj první teaser

Lily-Rose Depp a The Weeknd jsou hlavními postavami seriálu The Idol. Sleduj první teaser
Zdroj: HBO
NEWS HBO SERIÁLY THE WEEKND ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

The Weeknd se kromě ztvárnění hlavní postavy podílel i na scénáři.

Stanice HBO zveřejnila první teaser na očekávaný seriál The Idol. Jednu z hlavních rolí si zahraje zpěvák Abel Makkonen Tesfaye, známý jako The Weeknd, který je i jedním z tvůrců. Hlavní ženskou roli ztvární Lily-Rose Depp, dcera amerického herce Johnnyho Deppa a francouzské zpěvačky a herečky Vanessy Paradis. 

Pod seriálem jsou kromě The Weeknda podepsáni Sam Levinson a Reza Fahim. Děj se bude točit okolo nelítostného prostředí hudebního průmyslu. The Weeknd ztvární vůdce sekty a pochybného guru, který řeší svůj komplikovaný vztah s nadějnou popovou hvězdou v podání Lily-Rose Depp. Datum premiéry ještě není stanoveno. 

Projekt prošel přímo v průběhu natáčení zásadními změnami. Kvůli uměleckým sporům odešly herečka Suzanna Son a také režisérka Amy Seimetz. Zbývající epizody tak pod svou taktovkou dotočil Sam Levinson. 

Pro třiadvacetiletou Lily-Rose Depp nejde o první hereckou zkušenost. Ve filmu debutovala už v roce 2014 díky americkému hororu Mroží muž. Objevila se také v několika francouzských snímcích.

Domů
Sdílet
Diskuse