Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2022 8:30
Čas čtení 2:43
Dominik Vetrák

Nejlepší nové seriály od Netflixu v srpnu: Sandman, DOTA či finále Locke & Key

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Toto jsou nejočekávanější filmy a seriály, které uvidíme v srpnu na Netflixu.

Tento měsíc si program streamingových služeb rozdělíme na dva články. V tomto se podíváme na nejočekávanější seriály a filmy od Netflixu, ale v tomto jsme ti zase představili 10 nejočekávanějších novinek na Disney+, HBO Max, Apple TV+, Amazon Prime Video a Hulu.

Doporučeno
HBO Max, Disney+, Apple TV+ a další streamingové služby v srpnu pohřbí kina HBO Max, Disney+, Apple TV+ a další streamingové služby v srpnu pohřbí kina 30. července 2022 8:30

Sandman – 5. srpna

Sandman je očekávaný fantasy seriál od Netflixu podle skvělé komiksové série uznávaného autora Neila Gaimana. Příběh sleduje Morfea alias Dreama (herec Tom Sturridge), jednu ze sedmi entit, které kontrolují klíčové aspekty existence světa a lidstva.

První série bude mít 10 částí a zaměří se na komiksy, které zachytily Dreamovo uvěznění na několik desítek let. Když z vězení unikl, zjistil, že jeho absence způsobila lidem náročné snění a rozpadlo se mu i království. Dreamův cíl ​​je dát všechno do pořádku, ale v cestě mu stojí další entity, jakož i Lucifer.

Kromě Sturridge uvidíme i Boyda Holbrooka v roli The Corinthiana, Charlese Dance jako Rodericka Burgesse, Davida Thewlise jako Johna Deeho či Marka Hamilla jako Merva Pumpkinheada.

Carter – 5. srpen

Carter na nás po prvním traileru působí jako skvěle vypadající akční asijský film. Jeho tvůrci ho natočili a sestříhali tak, že to působí, jako by ho celý natočili na jeden záběr a bez střihu. Film má díky tomu šílené tempo. Akce je plná adrenalinových záběrů a tvůrce musíme pochválit za práci s kamerou už poté, co jsme viděli trailer.

Zpět
Sdílet
Diskuse