Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
21. července 2022 11:26
Čas čtení 1:15

„Cítil jsem se jako sociopat.“ Hvězda seriálu Stranger Things Joseph Quinn uvedla, že učení amerického přízvuku s ní zamávalo

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
„Cítil jsem se jako sociopat.“ Hvězda seriálu Stranger Things Joseph Quinn uvedla, že učení amerického přízvuku s ní zamávalo
Zdroj: Netflix/Curtis Baker

Představitel Eddieho Munsona ze Stranger Things, britský herec Joseph Quinn, uvedl, že zvládnutí amerického přízvuku pro něj bylo opravdu náročné.

Představitel Eddieho Munsona ze Stranger Things zažíval při učení své role zajímavé zážitky. Britský herec Joseph Quinn se v podcastu Off Menu přiznal, že když se učil americký přízvuk, necítil se u toho úplně nejlépe. Dokonce uvedl, že se cítil jako sociopat, jelikož se snažil o co nejdokonalejší způsob mluvy, kvůli němuž byl i paranoidní. O radu si proto chodil ke kolegovi Joeu Keerymu, jenž ztvárnil Steva Harringtona. Informuje Insider.

17. července 2022 10:05 Čas čtení 0:50 Will Byers je gay, potvrdil hvězdný herec ze seriálu Stranger Things Noah Schnapp Will Byers je gay, potvrdil hvězdný herec ze seriálu Stranger Things Noah Schnapp

„Cítíte se jako sociopat,“ řekl dvojici moderátorů podcastu Off Menu Edu Gamblovi a Jamesi Acasterovi britský herec, když probírali učení jeho dobře zvládnutého amerického přízvuku ve čtvrté řadě seriálu Stranger Things od Netflixu. Herec nepopíral, že si dokonalá mluva vyžádala svou daň. Ponořil se do své role tak, že se v ní prakticky ztratil.

„Po chvíli jsem se v tom úplně utápěl. V některých bodech jsem si říkal: ‚Zním dobře? Líbí se ti to? Líbí se ti, co dělám?‘ “ barvitě popisoval svou vnitřní paniku. Zvládnutí přízvuku bylo totiž pro roli důležité, jelikož ztvárnil srdečného metalistu z Indiany. K němu měl Brit poměrně daleko.

V zoufalství vyhledal pomoc u svého kolegy Joea Keeryho, jehož v seriálu známe jako Steva Harringtona. „Mluvil jsem o tom s Joem. V jedné chvíli jsem se do toho tak zakousl, že mi řekl: ‚Kámo, nemůžu ti z toho pomoct, ale slibuju, že to bude v pohodě,‘ “ citoval svého kolegu.

Pátá série

Úspěšný seriál Stranger Things je posledním trhákem z produkce Netflixu. Dokonce tak úspěšným, že se spekuluje o tom, že prakticky zachraňuje nynější pokles předplatitelů služby. Už nyní se spekuluje o tom, co se objeví v navazující páté sérii. 

Bratři Dufferovi přiblížili několik detailů, které jsme ti přinesli v článku. Scénář by měl začít vznikat někdy v srpnu, přičemž série by měla být kratší. Dvojice scénáristů uvedla, že by v ní měl dostat více prostoru Will (Noah Schnapp) a bude směřovat k uzavření kruhu a první sérii, kde měl právě on největší prostor.

Zpět
Sdílet
Diskuse