Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2022 21:32
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Brad Pitt prišiel na premiéru svojho nového filmu v ľanovej sukni

Brad Pitt prišiel na premiéru svojho nového filmu v ľanovej sukni
Zdroj: AP Photo/Markus Schreiber
MÓDA
Uložit Uložené

Hviezdny herec svojím outfitom prekvapil všetkých prítomných fotografov aj zástupcov médií.

Brad Pitt prišiel na premiéru svojho nového filmu s názvom Bullet Train v ľanovej sukni. Na červenom koberci v Berlíne zatienil všetkých hereckých kolegov a bol hlavným objektom pre prítomných fotografov aj zástupcov médií. Na obdobné outfity nie sme pri hviezdnom hercovi zvyknutí, ale vyzeral skvelo a navyše v týchto horúčavách išlo aj o funkčnú voľbu. 

Päťdesiatosemročný Pitt mal na sebe okrem spomínanej ľanovej sukne, vďaka ktorej ukázal tetovania  na oboch nohách, aj svetloružovú košeľu z rovnakého materiálu, voľné sako a slnečné okuliare s korytnačím vzorom. Outfit doplnil o strieborné šperky a prím hrali aj masívne topánky. 

Brad Pitt
Zdroj: AP Photo/Markus Schreiber

Bývalý partner Jennifer Aniston alebo Angeliny Jolie patrí medzi najštýlovejších mužov v Hollywoode, o čom nás presvedčil mnohokrát počas kariéry a vďaka čomu je aj tvárou luxusnej módnej značky Brioni. Tento neformálny štýl je v ostrom kontraste s klasickými elegantnými kombináciami, ktoré Pitt preferuje. 

Bullet Train je akčnou komédiou na motívy japonského románu Maria Beetle od autora menom Kotaro Isaka. Film režíroval David Leitch a podľa prvých recenzií by malo ísť o podarenú záležitosť. 

Domů
Sdílet
Diskuse