Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
22. července 2022 8:38
Čas čtení 0:42

Slovenský redaktor monitoroval vlnu veder. Zkolaboval v přímém přenosu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Slovenský redaktor monitoroval vlnu veder. Zkolaboval v přímém přenosu
Zdroj: TV Markíza

Kvůli kolapsu z tepla musel vyhledat lékařskou pomoc.

Svět zažívá extrémní vlnu veder, teplotní rekordy padají i v Čechách. Meteorologové upozorňují na zdravotní rizika z vysokých teplot, o kterých se na vlastní kůži přesvědčil i slovenský redaktor Televizních novin stanice Markíza.

Jak informuje portál tvnoviny.sk, moderátorka zpráv Danica Nejedlá ho vyzvala, aby přiblížil aktuální situaci z Nitranského kraje, kde celý den monitoroval situaci. Během živého vstupu z městského koupaliště v Nitře se však novináři udělalo špatně a z tepla v přímém přenosu zkolaboval. 

„V Nitře máme 37 stupňů, koupaliště je plné lidí (...), do této chvíle prodali 2 500 lístků,“ informoval a diváci tušili, že není všechno v pořádku. „Promiňte,“ dodal a živý vstup se přerušil.

20. června 2023 13:00 Čas čtení 5:47 Horko a zvířata: Jak se ve vedrech postarat o domácího mazlíčka Horko a zvířata: Jak se ve vedrech postarat o domácího mazlíčka

Kvůli svému zdravotnímu stavu musel vyhledat lékařskou pomoc. „Jsem už v pořádku, teče mi magnesium přes infuzi. Byl to kolaps z tepla,“ objasnil Takáč krátce po nepříjemném zážitku Novému Času.

„Regionální redaktor Televizních novin dnes během celého dne monitoroval situaci v souvislosti s extrémními vedry. Vysoké teploty a pracovní nasazení však způsobily, že i jemu bylo během živého vstupu nevolno. Redaktorovi je už momentálně lépe,“ dodala Veronika Stojáková z PR oddělení televize Markíza.

Domů
Sdílet
Diskuse