Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Coca-Cola.
1. srpna 2022 15:30
Čas čtení 1:57
Sponzorovaný obsah

Coca-Cola má novou letní příchuť. Ovocná novinka tě osvěží na festivalu i na koupáku

Coca-Cola má novou letní příchuť. Ovocná novinka tě osvěží na festivalu i na koupáku
Zdroj: Unsplash/Joey Thompson
HUDBA COCA-COLA FESTIVALY HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Coca-Cola vyráží na letní festivaly. V Coke zóně si můžeš dát chill a ochutnat novou příchuť Zero Lime.

Dokázal by sis představit návštěvu kina bez popcornu a nápoje Coca-Cola nebo Vánoce bez vánočního kamionu? Coca-Cola nás provází na každém kroku a je součástí mnoha našich životních okamžiků. Přinášet pocity štěstí a optimismu je posláním značky. A kde jinde si užiješ více pozitivních emocí a radosti ze života než na hudebních festivalech?

Coca-Cola stejně jako hudba vzbuzuje emoce a spojuje lidi. Proto se stala partnerem hudebních festivalů po celém Česku a Slovensku, kde bude rozdávat radost a energii. V Coke zónách si můžeš odpočinout, zúčastnit se soutěží o festivalové výhry a setkat se s kapelou Mirai. Zároveň budeš mít možnost ochutnat letní novinku Zero Lime, která je na fesťáku tím nejlepším osvěžením. 

Užij si festivaly s nápojem Coca-Cola
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic)

Hudba, Coca-Cola & chill

Coca-Cola je love brand a společně s opalovacím krémem a pokrývkou hlavy patří mezi musthaves, které bys měl mít na open air akcích vždycky při sobě. Ještě letos můžeš vyrazit na festivaly, jejichž součástí je Coke zóna, kde najdeš nejen zásobu nápojů Coca-Cola, ale také kopec zábavy. Coke zónu najdeš na následujících akcích:

Datum Festival Místo
5. 8. – 6. 8. Přehrady fest: Seč (CZ) Sečská přehrada
5. 8 – 6. 8. Hudba žije Domaša (SK) jezero Domaša
11. 8. – 14. 8. Most fest (CZ) jezero Most
13. 8. Přehrady fest: Veselí nad Lužnicí (CZ) Veselské pískovny
19. 8. – 20. 8. Jízdárna fest (CZ) Zámek Rychnov nad Kněžnou
19. 8. – 20. 8. Hudba Žije Bojnice (SK) Plážové koupaliště Bojnice

Užiješ si tam skvělou atmosféru i nejrůznější hry a soutěže. Dokonce budeš mít možnost setkat se s hlavními ambasadory kampaně, kterými jsou členové kapely Mirai„Léto na festivalové šňůře si pokaždé užíváme naplno. Lidé se přicházejí bavit s kamarády a pozitivní energie, kterou publikum vytváří, nám neskutečně zlepšuje náladu. Coca-Cola ve své nové kampani tuto vášeň skvěle vystihla a my jsme rádi, že můžeme být její součástí,“ říká frontman skupiny Mirai Navrátil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic)

Ochutnej novou příchuť Zero Lime

Doplňovat během festivalu energii je nezbytné, proto je součástí i odpočinková chill-out zóna, kde si můžeš oddechnout od festivalového ruchu a v klidu si vychutnat letní novinku Coca-Cola Zero Lime. Šťavnatá, ovocem nabitá limonáda ti dodá novou sílu, abys mohl protančit celou noc a užít si oblíbené kapely naplno. Spojení svěží chuti limetky a tradiční chuti Coca-Cola bez kalorií je ideální ochlazení do horkých dnů. Zvlášť pokud máš rád méně sladké nápoje, bude pro tebe tato novinka to pravé. 

Zero Lime najdeš kromě open air festivalů i v řetězcích Costa Coffee. Dá se koupit na benzinových pumpách, v kamenných supermarketech i online supermarketech. Můžeš si ji vzít k vodě, na grilovačku, do parku nebo třeba ke sledování seriálu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Mirai (@miraimusic) 

Polovinu léta už máme sice za sebou, ale festivalová sezóna jede dál a Coca-Cola si pro tebe přichystala ještě celý měsíc nabitý hudbou a dobrou náladou. Nenech si ujít termín ve svém městě a užij si hudební léto naplno. Nasaj festivalovou atmosféru a nezapomeň se v horku osvěžovat novou Zero Lime.

jedu na festival
Domů
Sdílet
Diskuse