Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2022 19:39
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

She-Hulk bude jako Deadpool. V novém traileru si dělá legraci z Hulka a ukazuje, že je ještě lepší než on

She-Hulk bude jako Deadpool. V novém traileru si dělá legraci z Hulka a ukazuje, že je ještě lepší než on
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SHE-HULK
Uložit Uložené

Sleduj zábavný trailer na She-Hulk: Attorney at Law.

Studio Marvel vydalo finální trailer na seriál She-Hulk: Attorney at Law, který začne vysílat na své streamovací službě Disney+ již od 17. srpna. Seriál bude mít formát zhruba půlhodinových epizod a žánrově půjde o komiksovou komedii z právnického prostředí. Hlavní postavou je Jessica Walters, sestřenice Bruce Bannera (Hulk).

Jessica se zřejmě vážně zraní a bude potřebovat krev svého bratrance, ale díky této krvi se Banner dokáže změnit na Hulka, takže se Jessica následně změní na She-Hulk. Očekávat ji budou hodiny tvrdého tréninku s Hulkem, který ji naučí, jak používat své schopnosti a být dobrou hrdinkou. 

She-Hulk má stejně jako Deadpool jistou speciální vlastnost. Uvědomuje si, že je v komiksu a že se jedná o vymyšlenou postavu. Občas si tedy bude povídat přímo s divákem, což vidíme i v traileru. V jeho závěru tě potěší nástup Daredevila v podání Charlieho Coxe.

Zpět
Sdílet
Diskuse