Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. července 2022 13:30
Čas čtení 2:38
Martin Adam Pavlík

Beyoncé zpívá, že Amerika má problém, Wiz Khalifa zve do multiverza. Poslechni si hudební novinky tohoto týdne

Beyoncé zpívá, že Amerika má problém, Wiz Khalifa zve do multiverza. Poslechni si hudební novinky tohoto týdne
Zdroj: Parkwood Entertainment
HUDBA ELEKTRONICKÁ HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Tato alba by ti neměla uniknout.

I tento týden jsme pro tebe připravili svěží hudební novinky, kterým je třeba dát šanci. Už tak hudebně bohatý červenec doplnila za poslední dva týdny například mladá hvězda Billie Eilish dvěma singly The 30 a TV či starý známý Jack White pátým sólovým albem Entering Heaven Alive.


Novým materiálem potěšili fanoušky alt-rockeři z LA Starcrawler, multiinstrumentalista Ty Segall nebo originální japonské ženské trio Perfume. Mile překvapili také metalisté Megadeth, kterým na skladbě Night Stalkers: Chapter II hostoval netradičně raper Ice-T.


1. Beyoncé – Renaissance

Amerika má problém, říká s výstražně zdviženým prstem bývalá lídryně Destiny's Child ve stejnojmenné skladbě na nejnovějším sólovém albu Renaissance. Beyoncé nabízí rovnou šestnáct nových skladeb a dokazuje, že má pořád co říct a umí rozhýbat každého bez ohledu na věk. Po dlouhých šesti letech se vrací ve velkém stylu. 


„Tvorba tohoto alba mi umožnila najít místo ke snění. Mohla jsem uniknout v době nejistoty a strachu,“ prozradila zpěvačka podle Newsweeku, přičemž odkazovala na pandemii. „Mým záměrem bylo vytvořit i pro ostatní lidi bezpečný prostor bez předsudků, kde se osvobodí od perfekcionismu a přehnaného přemýšlení, kde budou moci křičet, uvolnit se, cítit svobodu,“ dodala Beyoncé.

2. Wiz Khalifa – Multiverse

I když jeho singl Bad Ass Bitches ani vizuál k albu tomu příliš nenasvědčují, Multiverse je podle slov Wize Khalify inspirován láskou. „Mám pocit, že jsem už dosáhl svého cíle. Jsem schopen dát lásku lidem, kterým na mně opravdu záleží, a také těm, na kterých opravdu záleží mně,“ svěřil se pro Our Generation Music čtyřiačtyřicetiletý raper. 


Khalifa tě vezme na dobrodružnou procházku svým multivesmírem. Bude však jiná než ta, na kterou tě ​​nedávno vzal v kině Dr. Strange. Během této půjdeš napříč marihuanovým kouřem ve společnosti věčně usměvavých svůdných krásných žen a v pozadí budou dunět basy.


Domů
Sdílet
Diskuse