Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. srpna 2022 18:50
Čas čtení 0:44
redakcia

ONLINE KVÍZ: Čo vieš o 2. svetovej vojne? Odpovedz na otázky a najlepšieho hráča odmeníme

HISTORIE
Uložit Uložené

Pamätáš si operáciu Anthropoid a vieš, čo sa stalo s Alexandrom Machom?

Obdobie druhej svetovej vojny patrí medzi tie najvýraznejšie v našej histórii. Pamätáš si, ako ti v škole dejepisárky hovorili, že to, kedy sa začala a skončila, musíš sypať z rukáva aj o polnoci? Z toho vyplýva, že o základných informáciách by mal mať prehľad každý, kto dával na dejepise aspoň trošku pozor. Tento kvíz preverí tvoje vedomosti trocha hlbšie, ale ak sa o históriu zaujímaš, dáš to ľavou zadnou. 

Náš online kvíz už nie je žiadnou novinkou, aby si vyhral, okrem vedomostí potrebuješ mať aj rýchle prsty. Súťažíš v reálnom čase a proti ostatným používateľom, to znamená, že sa musíš pripojiť presne v stanovený čas, ani o minútu neskôr. Tvojou odmenou bude bonus v podobe ročného predplatného Refresheru.

Čo získaš?
• Celoročné predplatné webu Refresher v hodnote 59,99 €
• Neobmedzený prístup k zamknutým článkom
• Prístup k benefitom
• Čítanie bez reklám
• Zdieľanie článkov kamošom

Nastav si upozornenie dnes na 19.00 h, aby si nepremeškal príležitosť, nepotrebuješ predtým urobiť žiadne kroky navyše, súťažíš priamo v tomto článku. Na tipnutie správnej odpovede máš len niekoľko sekúnd, takže ti nepomôže ani Google. Ak vyhráš, napíš nám svoj e-mail, aby sme ťa mohli kontaktovať. 

Domů
Sdílet
Diskuse