Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR zpráva společnosti McDonald's.
4. srpna 2022 11:55
Čas čtení 1:08
Sponzorovaný obsah

Batoh ve tvaru sáčku od hranolek a oblečení s logem: McDonald's přichází se speciálním merchem

MÓDA MCDONALD’S MÓDA
Uložit Uložené

Společnosti McDonald's a Zoot se spojily a vytvořily merch, který potěší každého věrného fanouška „mekáče“.

Při příležitosti oslav 30. výročí působení společnosti McDonald's na našem trhu spouští lídr v gastro průmyslu prodej svého oficiálního McMerche. Trička, mikiny, tepláky, stylové klobouky a batohy si zákazníci mohou zakoupit prostřednictvím módního e-shopu ZOOT.cz.

První oficiální merch tě obleče od hlavy až k patě

Společnost McDonald's působí na českém trhu již 30 let a toto výročí se rozhodla oslavit opravdu stylově. Pro své zákazníky si připravila exkluzivní novinku, kterou je první oficiální merch prodávaný v Česku i na Slovensku prostřednictvím ZOOT.

„McDonald's je lovebrand ve světě gastronomie a ZOOT zase lovebrand ve světě módy. Toto spojení nám od začátku dávalo smysl, módní kolekce je navíc skvělá a trendy. Cílem je nabídnout desítkám tisíc fanoušků McDonald's tyto módní kousky pohodlně na webu ZOOT a v naší nové aplikaci,“ říká Milan Polák, CEO společnosti ZOOT.

Zoot, McDonald's, merch
Zdroj: Zoot/McDonald's

Nabídka merche je skutečně pestrá. Zakoupit si můžeš tričko Fries s motivem hranolků, vyrobené ze stoprocentní bavlny, mikinu Iconic s ikonickými zlatými oblouky, tepláky World Famous, klobouk Sesame a ponožky s motivy hranolků nebo sezamových semínek. Pomyslnou třešničkou na dortu je pak batoh Iconic z kraftového papíru téměř nerozeznatelný od slavného McDonald's papírového pytlíku na jídlo. Milovníci tohoto brandu tak mají možnosti složit si kompletní outfit od hlavy až k patě.

Zoot, McDonald's, merch
Zdroj: Zoot/McDonald's

„Naši fanoušci po mekáčovském oblečení již dlouho volají. A kdy jindy jim přinést něco takového než na kulaté výročí? Kolekce je plná stylového oblečení a doplňků, věříme proto, že si naši zákazníci z originálních kousků vyberou, že je jimi potěšíme a že nám jejich nošením pomůžou oslavit naše zdejší působení,“ říká Jitka Pajurková, ředitelka PR a komunikace společnosti McDonald's ČR a SK. 

Edice obsahuje omezený počet kusů, všichni zájemci, fanoušci a lovci speciálních módních kousků by proto neměli otálet.   

Chci outfit od Mekáče
Zoot, McDonald's, merch
Zdroj: Zoot/McDonald's
Domů
Sdílet
Diskuse