Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
31. července 2022 11:26
Čas čtení 0:59

Johnny Depp vydělal více než 3,6 milionu dolarů během několika hodin. Fanoušky zaujal debutovou kolekcí obrazů

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Johnny Depp vydělal více než 3,6 milionu dolarů během několika hodin. Fanoušky zaujal debutovou kolekcí obrazů
Zdroj: Getty Images/Rich Fury

Nazval ji Friends & Heroes.

Johnny Depp není jen nadaný herec, ale i hudebník. Právě hudební tvorbě se věnoval ještě dříve než filmu. Méně známé je o něm však to, že hvězda z filmové série Piráti z Karibiku zároveň maluje.

Na svém Instagramu oznámil fanouškům prostřednictvím fotky, že jeho debutovou kolekci s názvem Friends & Heroes si mohou pořídit online přes Castle Fine Art. Ta je však již oficiálně vyprodána. Podle New York Post herec vydělal během pouhých několika hodin od zveřejnění příspěvku více než 3,6 milionu dolarů.

27. července 2022 11:00 Čas čtení 4:55 Album Johnnyho Deppa a Jeffa Becka je deníček stárnoucího muže, na který se brzy zapomene. Bohužel (Recenze) Album Johnnyho Deppa a Jeffa Becka je deníček stárnoucího muže, na který se brzy zapomene. Bohužel (Recenze)
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Depp (@johnnydepp)

Jak se píše na stránce Castle Fine Art, šlo o nejrychleji vyprodanou kolekci z portfolia britské galerie a Depp se v ní zaměřil na lidi, které dobře znal a kteří ho jako člověka jistým způsobem inspirovali.

„Každý obraz je intimním odrazem jejich charakteru v Johnnyho očích. V dílech zobrazuje to, jak se mu odhalili,“ charakterizuje kolekci londýnská galerie. Depp namaloval všem dobře známé osobnosti – herečku Elizabeth Taylor, herce Al Pacina i písničkáře Boba Dylana a kytaristu rockové bandy The Rolling Stones, Keitha Richardse.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Castle Fine Art (@castlegalleries)



Mohlo by tě zajímat:
Žebříček TOP bondovek: Agent ve službách MI6 s povolením zabíjet jménem Jejího Veličenstva. Které filmy o 007 jsou ty nejlepší?
– Když už nezbývá nic jiného, než se tomu zasmát: Krátké citáty, které zlepší tvůj den
Kdo je nejsilnější hrdina Marvelu a v jakých filmech ještě uvidíme postavy jako Doctor Strange, Thor, Daredevil či Spider-Man?

Domů
Sdílet
Diskuse