Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
31. července 2022 16:23
Čas čtení 1:09

VIDEO: Eddie ze Stranger Things si zahrál v backstagi s Metallicou. Členové mu darovali i podepsanou kytaru

Kategorie:
Hudba
Uložit Uložené
VIDEO: Eddie ze Stranger Things si zahrál v backstagi s Metallicou. Členové mu darovali i podepsanou kytaru
Zdroj: Netflix

Hudebníci spolu odehráli píseň Master of Puppets.

Určitě si pamatuješ scénu ve Stranger Things, ve které Eddie Munson (Joseph Quinn) hrál na kytaře ve světě Upside Down legendární skladbu Master of Puppets od Metallicy. Právě tento moment přinutil řadu mladších neznalců k tomu, aby lépe poznali thrashmetalovou kapelu z Los Angeles a začali se více zajímat o jejich tvorbu (náš profil si můžeš přečíst na tomto odkazu).

27. července 2021 14:30 Čas čtení 8:30 Podívali se do očí smrti, bojovali se závislostí a byli kousek od rozpadu, dnes jsou milionáři. Toto je šílený příběh Metallicy Podívali se do očí smrti, bojovali se závislostí a byli kousek od rozpadu, dnes jsou milionáři. Toto je šílený příběh Metallicy

Metallica vystoupila v Chicagu na populárním čtyřdenním festivalu Lollapalooza a několik hodin před koncertem se v backstagi setkali její členové s britským hercem Josephem Quinnem. Nejenže prohodili pár slov, ale dokonce si spolu zahráli.

Frontman kapely James Hetfield herci nadšeně vyprávěl, jak miluje netflixovský seriál. Prý se na něj díval vždy spolu se svými dětmi. Následně se baskytarista Robert Trujillo zeptal Quinna, jestli si nechce zahrát. Herec zůstal na vteřinu jako zmražený s výrazem, jako by nevěřil, že se ho na to opravdu zeptal, ale nakonec samozřejmě souhlasil.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Metallica (@metallica)

Jelikož Quinn během natáčení seriálu skutečně hrál skladbu Metallicy na kytaře, protože je už od malička hudebníkem, nedělalo mu problém ji odehrát i s jejími původními tvůrci v zákulisí. Bubeník Lars Ulrich vyzdvihl Quinnovu hru a zažertoval do kamery větou: „Chtěli bychom oznámit, že Metallica je nyní pětičlenná kapela.“

7. července 2022 16:30 Čas čtení 3:47 Takto zpívají Vecna, Steve, Robin či Mike. Jejich vlastní skladby jsou na skvělé úrovni Takto zpívají Vecna, Steve, Robin či Mike. Jejich vlastní skladby jsou na skvělé úrovni

To však nebylo všechno. Představitel Eddieho Munsona dostal od Metallicy nesmírně vzácný dárek, o kterém se mu určitě ani nesnilo. Donesli mu B.C. Rich kytaru velmi podobnou té, na kterou hrál Quinn ve zmiňované scéně v závěru čtvrté série populárního sci-fi seriálu. Ani to však nebylo všechno, hudebníci mu ji dokonce ještě podepsali.


Pro Quinna si Metallica později připravila ještě jedno překvapení. Na zadní obrazovce během večerního koncertu zobrazili během skladby Master of Puppets právě Eddieho s kytarou, čímž uctili nejen jeho, ale i tvůrce seriálu.

Domů
Sdílet
Diskuse