Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2022 11:25
Čas čtení 1:19
Dominik Vetrák

Sydney Sweeney promluvila o natáčení sexuálních scén v Euphorii i o nedostatečných honorářích

Sydney Sweeney promluvila o natáčení sexuálních scén v Euphorii i o nedostatečných honorářích
Zdroj: Getty Images/Rich Polk/Stringer
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA FILM HBO SERIÁLY
Uložit Uložené

V Hollywoodu to nemá nikdo jednoduché.

Čtyřiadvacetiletá herečka Sydney Sweeney známá zejména ze seriálů Euphoria či The White Lotus poskytla magazínu The Hollywood Reporter rozhovor. V něm mimo jiné prozradila, že momentálně nemá našetřeno tolik, aby si mohla od herectví dát pauzu byť jen půl roku. Herečka si už dlouho chce vytvořit finanční rezervu, celý život totiž touží být mladou matkou. 

„Z každé výplaty musím dát pět procent svému právníkovi, deset procent svým agentům, tři procenta svému manažerovi a každý měsíc platím svého publicistu, což je dražší než moje hypotéka.“

Doporučeno
Zendaya získala 4 nominace na Emmy. S těmito skladbami bojuje o výhru Zendaya získala 4 nominace na Emmy. S těmito skladbami bojuje o výhru 13. července 2022 19:46

Sweeney tvrdí, že společnost HBO už dávno neplatí herce tak jako kdysi. Jedná se o trend, který v posledních letech vidíme ve vyjádření více lidí z Hollywoodu.

Navíc, jak sama herečka tvrdí, herci už pro existenci streamingových služeb, které nahradily klasické „kabelové televizní stanice“, nedostávají bonusy za opětovné vysílání seriálů. V současnosti například seriál Euphoria vysílá výhradně streamingová služba HBO Max. Před streamingovými službami si však licenci na vysílání seriálu z produkce HBO mohlo zaplatit několik televizí, z čehož by herci a tvůrci následně dostali odměnu. 

Doporučeno
50 Cent vystoupí v říjnu v Praze. Lístky pořídíš od 1990 korun 50 Cent vystoupí v říjnu v Praze. Lístky pořídíš od 1990 korun 1. srpna 2022 11:11

Sydney Sweeney se vyjádřila i k tomu, jak vnímá, že ji fanoušci často označují za sexsymbol Hollywoodu. Ona sama si přeje, aby si o sexuálních a nahých scénách v televizi a ve filmu mohli povídat otevřeněji, aniž by diváci nálepkovali herce. S nahými scénami prý nemá problém a neplánuje s nimi skončit. 

Sydney Sweeney
Zdroj: Getty Images/Rich Polk/Stringer

Herečka se kromě toho pro magazín Variety vyjádřila i o natáčení sexuální scény v seriálu Euphoria. Práci si velmi pochvaluje a tvrdí, že se cítí velmi bezpečně. Na place je neustále koordinátor sexuálních scén, a pokud herci nechtějí, svléknout se nemusí. Mohou to dokonce odmítnout i poté, co s tím souhlasili. V případě, že se necítí komfortně, nemusí o tom diskutovat vůbec a s režisérem to probere někdo jiný. 

Doporučeno
Nahota se přeceňuje. Spolu s manželkou jsme navštívili více než 120 swingers akcí, říká CFNM_KING (Rozhovor) Nahota se přeceňuje. Spolu s manželkou jsme navštívili více než 120 swingers akcí, říká CFNM_KING (Rozhovor) 24. února 2022 7:00

Samotné sexuální scény například natáčejí s použitím různých umělých bloků a těles, které herci vloží mezi sebe, aby tak necítili své pohlavní orgány.

Domů
Sdílet
Diskuse