Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořený redaktorem, ale jedná se o specifickou formu placeného partnerství.
4. srpna 2022 10:00
Čas čtení 3:49
Richard Balog

Naskoč na vlnu trendy tenisek díky novinkám z dílen Asics, New Balance či Nike

Naskoč na vlnu trendy tenisek díky novinkám z dílen Asics, New Balance či Nike
Zdroj: Sneaker Politics
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

V nabídce online obchodu Footshop najdeš čerstvou dávku stylových párů tenisek, se kterými zaboduješ nejen během letních měsíců.

Každý správný fanoušek, respektive sběratel tenisek ví, že nejlepší nabídku nových párů i limitovaných provedení najde v online obchodě Footshop. Dokonalým důkazem je výběr čerstvých novinek od značek Adidas Originals, Asics, New Balance a Nike, které můžeš mít doma do dvou dnů.

Vybrané modely nosí například i A$AP Rocky, Drake, Jack Harlow či módní bloggerky, které udávají trendy na sociálních sítích.

Bez zbytečného zdržování se přesuneme k plejádě módních tenisek, se kterými zaboduješ nejen během letních měsíců a při troše šikovnosti je v budoucnu prodáš i s menším ziskem. Stačí si vybrat svého favorita.

Kompletní nabídka oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě Footshop
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 35 % na vybrané produkty. Ceny jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
Období horkých dní nekončí. Doplň svůj šatník o fresh kousky od značek Nike, Han Kjøbenhavn nebo Carhartt WIP   Období horkých dní nekončí. Doplň svůj šatník o fresh kousky od značek Nike, Han Kjøbenhavn nebo Carhartt WIP 31. července 2022 12:00

Adidas Originals Campus 00's  2 499 Kč

Trend skateboardových tenisek je stále přítomen, čehož vedení společnosti Adidas Originals využívá naplno díky siluetě Campus 00's se širokými tkaničkami. Designérský tým značky ponechal modelu původní vzhled, který doplnil o moderní technologie a kvalitní materiály, díky čemuž jsou tenisky skvělou volbou pro celodenní nošení. K dispozici jsou v mužských velikostech a v případě, že preferuješ výraznější barvy, doporučujeme světle modrou variantu

Adidas Originals Campus
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Forum 84 Low  2 999 Kč

Stejně žhavým trendem jsou i retro modely tenisek jako například v případě siluety Adidas Originals Forum 84 v nízkém provedení. Kombinace bílého základu z kůže se třemi odstíny modré je skvělá a perfektně doplňuje atraktivní tvary tenisek s ikonickým páskem na suchý zip. 

Pokud hledáš komfortní obuv s výhodným poměrem ceny a výkonu, tyto krásky z roku 1984 ve svěžím barevném provedení jsou pro tebe jako stvořené. V nabídce online obchodu Footshop je najdeš v mužských i ženských velikostech. 

Adidas Originals Forum 84 Low
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Oznova  3 399 Kč

Bílé tenisky jsou povinnou výbavou každého správného módního nadšence. Pokud plánuješ doplnit sbírku o nový pár, máme zajímavý tip v podobě novinky se třemi proužky a logem Adidas Originals. 

Silueta s názvem Oznova se nese na vlnách svého oblíbeného předchůdce Ozweego, ale dostala o něco agresivnější linie, výraznější plastové prvky a také tlustší podrážku. Výsledek je skvělý a tenisky jsou dostupné v mužských i ženských velikostech za férovou cenu. Za částku 3 399 Kč získáš originální kousek dříve, než ho uvidíš na každém kroku.  

Adidas Originals Oznova
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low  3 499 Kč

Jeden z nejatraktivnějších modelů tenisek od značky Nike získal řadu pozornosti a vedení firmy představilo stovky různých provedení, která byla vyprodána během chvilky. 

Naštěstí je barevné schéma s přívlastkem Cacao Wow dostupné v online obchodě Footshop a od nás má plný počet bodů. Jen si představ, jak tyto tenisky zakomponuješ do svých outfitů. 

Nike Dunk Low
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High LX W  3 999 Kč

Nezapomněli jsme ani na ženy, které potěšíme výběrem vysoké verze v barevném provedení Team Gold. Známá modelová řada Dunk High získala na popularitě díky kombinacím v barvách amerických univerzit, aby se vrátila na trh v roce 1998 jako neformální obuv, kterou preferovali jezdci na skateboardu. 

V současnosti je pevnou součástí streetwearu a tato atraktivní bílo-zlatá varianta z prémiových materiálů a s komfortní podrážkou je volbou, které nebudeš litovat. 

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LX W  3 999 Kč

U modelů tenisek s logem Nike chvíli zůstaneme. V nabídce online obchodu Footshop jsme našli tuto atraktivní variantu siluety Air Force 1 '07 z luxusních materiálů, která je dostupná v ženských velikostech. 

Návrháři v tomto případě vsadili na kombinaci světlých barevných tónů a malé logo Nike s metalickým odleskem stříbrné barvy z obou bočních stran. Výsledkem jsou nadčasové tenisky, kterého snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku včetně šortek, džínů nebo šatů. 

Nike Air Force 1 Low
Zdroj: Footshop

Nike Hot Step Air Terra x NOCTA  3 999 Kč

Drake patří mezi největší hudební hvězdy 21. století, díky čemuž získal partnerství se společností Nike, aby představil vlastní vizi tenisek, která osloví masy lidí. Výsledkem je silueta Hot Step Air Terra s ikonickou vzduchovou bublinou ve spodní části mezipodešve a se spoustou chromových detailů. 

V nabídce online obchodu Footshop je k dispozici černá varianta s koženým svrškem a logem značky NOCTA na jazyku. Cena 3 999 Kč je přímo úměrná kvalitě zpracování a zvučnosti spolupráce. Bohužel dostupné jsou už jen ženské velikosti v limitovaných množstvích.

Nike Hot Step Air Terra
Zdroj: Footshop

Asics Gel-Kayano 14  4 859 Kč

Sportovní model s logem japonského výrobce Asics a označením Gel-Kayano 14 podle jména svého tvůrce představuje běžeckou siluetu tenisek, kterou nebudeš chtít vyměnit. Návrháři zvolili atraktivní barevné schéma šedé v kombinaci se zelenou, kterou oceníš nejen během letního období. Pozitivně hodnotíme také souhru semišových panelů s prodyšným látkovým svrškem.

Koukej, jak tenisky značky Asics zkombinoval čerstvý táta A$AP Rocky, jehož styl oblékání je pro nás inspirací již dlouhou dobu. 

Asics Gel-Kayano 14
Zdroj: Footshop

New Balance 990v5  5 499 Kč

Předposlední dnešní volbou jsou tenisky New Balance 990v5, které patří mezi nejprodávanější produkty značky v posledních sezónách. Mezi několika barevnými provedeními v nabídce jsme vybrali tmavě modrou variantu s prodyšným látkovým svrškem, kterou snadno zkombinuješ se šortkami, elegantními kalhotami i džíny ve volném střihu.

Díky pohodlné mezipodešvi s technologií ENCAP® jsou tyto tenisky skvělým společníkem na dlouhé procházky v městském prostředí. Cena na úrovni 5 500 Kč koresponduje s kvalitou použitých materiálů i zpracování.  

New Balance 990v5
Zdroj: Footshop

New Balance 990v3 x Teddy Santis  6 349 Kč

Zlatým hřebem výběru jsou limitované tenisky New Balance 990v3, které navrhl Teddy Santis –⁠ kreativní ředitel divize Made in USA a zakladatel značky Aimé Leon Dore. 

Rodák z New Yorku v rámci své debutové kolekce pod hlavičkou New Balance představil spoustu pohodlných kusů oblečení a několik siluet tenisek v jedinečných úpravách. Nejvýraznějším produktem jsou tyto bílé krásky s šedými panely a červeným logem na jazyku. Pozitivně hodnotíme i obnošený efekt v podobě přirozeně zažloutlé části mezipodešve, která disponuje technologií ENCAP®.

Pokud bychom si měli vybrat jen jeden pár tenisek z dnešního článku, naše volba by byla rychlá a snadná. Mimochodem, ve většině obchodů jsou New Balance 990v3 v provedení s přívlastkem Sea Salt vyprodané.  

New Balance 990v3
Zdroj: Footshop
Doporučeno
Tenisky od značky Vans jsou stylová klasika, se kterou zvládneš letní měsíce levou zadní Tenisky od značky Vans jsou stylová klasika, se kterou zvládneš letní měsíce levou zadní 24. července 2022 13:30
Domů
Sdílet
Diskuse