Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
1. srpna 2022 18:24
Čas čtení 0:43

Trailer na nový Star Wars seriál Andor nabízí úchvatný vizuál a spoustu akce

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Trailer na nový Star Wars seriál Andor nabízí úchvatný vizuál a spoustu akce
Zdroj: Disney

Seriál se zaměří na příběh rebela Cassiana Andora, kterého jsme mohli vidět ve filmu Garetha Edwardse Rogue One.

Minulý měsíc skončil prequelový seriál v rámci Star Wars ságy Obi-Wan Kenobi, ale fanoušci kultovního science fiction se mohou těšit na další. Nese název Andor a jeho tvůrci zveřejnili další velkolepý trailer. Uchvacuje vizuálem, spoustou akce i známými herci. 

Podle Space.com se příběh novinky bude odehrávat pět let před událostmi filmu Rogue One, který dorazil do kin v roce 2016 a překvapil tvrdé jádro fanoušků temnou, až depresivní náladou. Podle traileru na nejnovější seriál o hvězdných válkách to vypadá, že Andor se ponese ve velmi podobném stylu.

I dvanáctidílný seriál totiž napsal scénárista a režisér Tony Gilroy (natočil například krimi drama Michael Clayton či akční thriller The Bourne Legacy) a hlavní postavou bude rebel Cassian Andor (Diego Luna), který hrál důležitou roli právě v Rogue One. 

Andor je uprchlík z domovské planety napadené a dobyté Impériem. Jeho cílem je se pomstít. Minisérie vyjde na Disney+ 21. září.

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších animáků od studia Pixar
– Překvap oslavence a pošli místo nudné zprávy tato originální blahopřání k narozeninám
10 nejlepších filmů Keanu Reevese: Ztvárnil zákeřného rasistu, zhýralého detektiva, mamonářského právníka i osamělého zabijáka
Domů
Sdílet
Diskuse