Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
3. srpna 2022 20:30
Čas čtení 0:48

Adapterra Awards: Vyber nejlepší tuzemský projekt adaptace na změnu klimatu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Adapterra Awards: Vyber nejlepší tuzemský projekt adaptace na změnu klimatu
Zdroj: Pexels/Kostiantyn Stupak

Letos je přihlášeno 67 projektů.

Organizace Adapterra vyhlásila další ročník soutěže, která oceňuje a následně propaguje projekty, jež se úspěšně adaptovaly na změnu klimatu. Do letošního ročníku Adapterra Awards se přihlásilo 67 projektů. O vítězství budou bojovat v kategoriích Volná krajina, Zastavěné území, Náš domov a Pracovní prostředí. 

Do výsledků promluví odborná porota i veřejnost

Udělené budou také speciální Cena Prahy, Cena českého příhraničí a Cena rakouského příhraničí. Vítěze vybere odborná porota.

Svým hlasem můžeš i ty podpořit jeden z osmnácti projektů. Ten, který jich sesbírá nejvíce, získá Cenu sympatie veřejnosti. Hlasovat pro svého favorita můžeš prostřednictvím webových stránek až do 15. října. Vybrat můžeš dva české projekty a jeden rakouský. 

Mezi nominovanými je například Český soběstačný dům ve Vyšším Brodě, farma U Hrušků, nová radnice Prahy 12, lesopark Líchy u Židlochovic nebo revitalizace Borkovických blat či Sedmihorských mokřadů. Výsledky budou známé 2. listopadu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Adapterra (@adapterraproject)

Letos se jedná už o čtvrtý ročník soutěže. Na loňské vítěze v jednotlivých kategoriích se podívej ve videu:

Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších animáků od studia Pixar
– Překvap oslavence a pošli místo nudné zprávy tato originální blahopřání k narozeninám
10 nejlepších filmů Keanu Reevese: Ztvárnil zákeřného rasistu, zhýralého detektiva, mamonářského právníka i osamělého zabijáka
Domů
Sdílet
Diskuse