Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2022 18:00
Čas čtení 0:48
Ilona Hobzová

50 Cent vystoupí v Česku dvakrát. První koncert se vyprodal během pár dní

50 Cent vystoupí v Česku dvakrát. První koncert se vyprodal během pár dní
Zdroj: Burak Cingi/Redferns
NEWS 50 CENT KONCERTY ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Na koncerty se můžeš těšit v říjnu.

Rapper 50 Cent si pro české fanoušky připravil skvělou novinku. Koncert v pražské O2 aréně, který se bude konat 18. října, se totiž vyprodal po necelém týdnu. Jeden z nejúspěšnějších rapperů na světě tak na podzim vystoupí v hlavním městě rovnou dvakrát. Pokud jsi lístky na první termín koupit nestihl*a, do kalendáře si zapiš datum 17. října. Vstupenky můžeš koupit v oficiálních prodejních sítích Ticketmaster a Ticketportal.

Návrat do Prahy ve velkém stylu

Curtis James Jackson III, spíše známý jako 50 Cent, vystupoval v Praze naposled před dvanácti lety. A jeho fanouškovská základna je stále opravdu široká, což dokázala rychlost, s jakou se lístky na koncert prodaly. Autor hitu Candy Shop tak neotálel a přidal další koncert. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený O2 arena Praha (@o2arenapraha)

Držitel cen Grammy se proslavil debutovým albem Get Rich or Die Tryin', kterého se prodalo více než 30 milionů po celém světě. Osud k němu ale nebyl vždy přívětivý. Dealování drog na základní škole, zločin, gangy, a dokonce několikačetná střelná poranění (střelen byl dokonce devětkrát). Nic z toho jej ale nepoložilo a dokázal si splnit svůj sen. Sedmačtyřicetiletá rapová legenda již potřetí ve své kariéře míří do Prahy, kde svým fanouškům ukáže, že ze svého umu nic neztratila.

Anketa:
Chystáš se na tuto událost?
Jasně, už mám lístky.
Lístky teprve pořídím.
Nechám si to ujít.
Jasně, už mám lístky.
38 %
Lístky teprve pořídím.
24 %
Nechám si to ujít.
38 %
Domů
Sdílet
Diskuse