Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
6. srpna 2022 20:45
Čas čtení 0:42

Futbalista Malmö FF nemohol prísť na vlastnú svadbu. Zastúpil ho jeho brat

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené

Mohamed Buya Turay zo Sierry Leone pôsobil dve sezóny aj v čínskej lige.

Útočník Mohamed Buya Turay zo Sierry Leone zmeškal vlastnú svadbu. Švédsky futbalový klub Malmö FF, do ktorého hráč len nedávno prestúpil, ho chcel oficiálne predstaviť. Keďže nemohol byť naraz na dvoch miestach, na svadbe ho zastúpil jeho vlastný brat.

Dvadsaťsedemročný futbalista sa podľa eurofotbal.cz so svojou manželkou od prestupu do Švédska ešte nevidel. „Svadba bola 21. júla v Sierra Leone, ale ja som tam nebol, pretože Malmö chcelo, aby som priletel skôr," povedal švédskemu denníku Aftonbladet. 

Svadobné fotky, ktoré zverejnil Buya Turay na sociálnych sieťach s manželkou nafotili ešte pred prestupom. „Vyzerá to, akoby som na svadbe bol, ale nebol. Vyfotili sme sa už skôr. Pri obrade za mňa zaskakoval brat.

Hráč, ktorý strávil posledné dve sezóny v Číne, manželke sľúbil, že o novomanželskú dovolenku nepríde. So žartom však dodal, že Malmö musí najskôr vyhrať ligu. Mohamed Buya Turay bol na trávniku už pri výhre 3:0 nad luxemburským F91 Dudelange v zápase kvalifikácie do Európskej ligy.

Domů
Sdílet
Diskuse