Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. srpna 2022 10:42
Čas čtení 0:54

Předpověď počasí: Léto ještě nekončí, o víkendu se vrátí tropické třicítky

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Léto ještě nekončí, o víkendu se vrátí tropické třicítky
Zdroj: TASR - Dano Veselský

Týdenní předpověď vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Podle meteorologů nás letní teploty ještě neopustí. Během pracovních dnů se bude rtuť teploměru pohybovat okolo dvaceti sedmi stupňů Celsia. O víkendu pak teploty překročí třicet stupňů Celsia. Přeháňky se budou objevovat jen ojediněle. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologické ústavu (ČHMÚ).

Pršet bude jen výjimečně

V pondělí bude na jihovýchodě a východě Česka zpočátku oblačno až zataženo a ojediněle déšť. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí třiadvaceti až sedmadvaceti stupňů Celsia. Podobné teploty nás čekají i v úterý a ve středu. Déšť během těchto dní meteorologové nepředpokládají.

Ve čtvrtek bude jasno až polojasno, oblačnost a ojedinělé přeháňky by se mohly objevit ve východní polovině území. Tam bude také o pár stupňů chladněji než na zbytku území, kde by už teploty mohly atakovat třicet stupňů. Ve čtvrtek může zvětšená oblačnost přinést ojedinělé přeháňky pouze přechodně.

7. února 2024 17:36 Čas čtení 0:24 Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun Řidič na Českokrumlovsku slepě důvěřoval navigaci, skončil na sjezdovce. Škoda jde do milionů korun

Občasný déšť by mohl přijít také o víkendových dnech. Teplota se ale bude v sobotu i v neděli pohybovat okolo třicítky. Nejvyšší denní teploty by se podle ČHMÚ měly zastavit na 32 stupních Celsia. 

Domů
Sdílet
Diskuse