Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
8. srpna 2022 11:02
Čas čtení 0:37

Štěrboholskou spojku uzavřela hromadná nehoda, na místo musel vrtulník (Aktualizováno)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Štěrboholskou spojku uzavřela hromadná nehoda, na místo musel vrtulník (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR

Jeden člověk musel být ošetřen s úrazem hlavy a hrudníku a převezen do nemocnice.

Aktualizováno 11:49 –⁠ Štěrboholskou spojku ve směru do centra uzavřela v pondělí ráno hromadná nehoda. Na místo musel také vrtulník. Hasiči z jednoho auta úspěšně vyprostili přibližně padesátiletého muže s poraněním hlavy a hrudníku. V poledních hodinách policie informovala, že komunikace je již průjezdná. 

Podle hasičů se srazilo jedno nákladní a tři osobní auta. Hasiči krátce po oznámení nehody uvedli, že z jednoho auta úspěšně vyprostili přibližně padesátiletého muže. Byl ošetřen a s úrazem hlavy a hrudníku při vědomí převezen pozemní posádkou do vinohradské

nemocnice. 

Hasiči aktuálně zajišťují místo nehody. Policie komunikaci v obou směrech uzavřela a požádala řidiče, aby se místu vyhnuli. Těsně před dvanáctou hodinou doplnila, že po odstranění následků dopravní nehody je komunikace již průjezdná.

Zpět
Sdílet
Diskuse