Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
13. srpna 2022 10:00
Čas čtení 2:08
Sponzorovaný obsah

K smartphonům a tabletům Samsung barevně sladěný batoh zdarma. Zahaj školní rok s kvalitní a stylovou výbavou

K smartphonům a tabletům Samsung barevně sladěný batoh zdarma. Zahaj školní rok s kvalitní a stylovou výbavou
Zdroj: Samsung
TECH SAMSUNG ŠKOLA A STUDIUM SMARTPHONE
Uložit Uložené

Je čas začít si pomalu chystat výbavu na školní rok. Samsung si při té příležitosti přichystal speciální akci.

Srpen už se chýlí k polovině, a to znamená jediné – blíží se začátek školního roku a s ním spojené povinnosti. S blížícím se koncem měsíce je načase se začít na školu připravovat. Tím samozřejmě nemyslíme, že máš zabořit hlavu do skript a učebnic. Ale můžeš si dát pomalu dohromady vše, co budeš na školní rok potřebovat.

Naštěstí žijeme v moderní době, takže dlouhý seznam plný sešitů, skript a psacích potřeb se dá nahradit jedinou položkou. Přenosný tablet či chytrý telefon zvládne uchovat materiály na všechny předměty najednou i zaznamenat důležité poznámky. Pak už stačí jen praktický batoh a máš základní výbavu.

Díky značce Samsung si můžeš odškrtnout všechny položky najednou. K nákupu tabletu a smartphonů teď totiž rozdává stylový batoh, který si můžeš barevně sladit s mobilem. Takže pokud chceš začít nový školní rok s kvalitním vybavením, neváhej a zapoj se. Akce trvá jenom do konce srpna nebo do vyprodání zásob.

samsung
Zdroj: Samsung

Tablet ti usnadní studium

Na středních školách v Česku zatím není používání tabletů při výuce příliš rozšířené, na většině vysokých je však na tobě, jak si budeš poznámky zapisovat. Používat tablet je mnohem jednodušší a pohodlnější než si nosit učebnice a ručně psané poznámky.

Co ti používání tabletu ulehčí?

  • Nemusíš nosit těžký batoh nebo kabelku plnou materiálů na několik předmětů.
  • Všechny poznámky a materiály k výuce máš přehledně na jednom místě.
  • Můžeš si kdykoliv vyhledat dodatečné informace.
  • Na tabletu dokážeš psát rychleji než rukou, takže si stihneš zapsat všechno potřebné a nemusíš se otáčet na spolužáky s dotazem: „Co říkala?“

Tyto funkce dnes zvládnou hravě zastat i výkonné chytré telefony. Takže pokud je ti používání mobilu pohodlnější, zvládneš to i s ním. Jen vyučujícího v případě potřeby ujisti, že ho opravdu využíváš k výuce.

samsung, braasi
Zdroj: Samsung

Výbavu do školy zajistí Samsung

Na potřeby studentů myslí i značka Samsung, která se je rozhodla vybavit na nový školní rok nejen novým tabletem či mobilem, ale také stylovým batohem značky Braasi. Batohy se šijí v malé rodinné výrobní dílně v pražských Holešovicích. Jsou nepromokavé s maximálním objemem 17,5 litru, který je možné regulovat rolováním. A protože jsou uživatelé zařízení Samsung zvyklí na designovky, můžeš si i barvu batohu vybrat tak, aby dokonale ladila k tvému novému mobilu nebo tabletu.

Batoh dostaneš k nákupu tabletu Galaxy Tab S7 FE a chytrých telefonů Galaxy S21 FE 5G a S20 FE. Kromě minimalistického designu nabízí tato zařízení skvělý výkon a fotoaparát, na který si můžeš zaznamenat nezapomenutelné momenty nejen ze školního prostředí. 

samsung, braasi
Zdroj: Samsung

Abys dárek získal, je potřeba se po nákupu mobilu nebo tabletu zaregistrovat (můžeš ho objednat na Alze, Mall.cz nebo jiném e-shopu zapojeném do akce). V aplikaci Samsung Members vybereš v záložce „Výhody“ nabídku s designovým batohem Braasi. Vyplníš požadované údaje o sobě, telefonu a prodejci, u kterého jsi ho objednal. Nahraješ potřebné doklady a dokončíš registraci. Potom, co Samsung schválí tvoji žádost, ti na e-mail přijde upozornění, že si můžeš v aplikaci vygenerovat voucher na nákup batohu (voucher kryje i dopravné).

Následně už si stačí na webu www.braasi.com objednat batoh ze speciální fanouškovské edice nebo z dalších 10 barevných kombinací a v nákupním košíku zadat do políčka „Kód kupónu“ údaj, který je na voucheru. A můžeš si užívat školu i volný čas s praktickými a stylovými parťáky.

získat stylový batoh
Zpět
Sdílet
Diskuse