Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2022 13:11
Čas čtení 0:39
Jakub Paulík

Prey je hitem Hulu. Na platformě trhá premiérové rekordy

Prey je hitem Hulu. Na platformě trhá premiérové rekordy
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY FILM PROGRAM DISNEY+ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Prequel Predátora má obrovský úspěch.

Novinka Prey má za sebou nejúspěšnější premiéru na Hulu. U nás ti film nabízí ke zhlédnutí Disney+. Akční thriller s obávaným lovcem Predátorem si podle Hulu na streamovací platformě za první 3 dny připočítal nejvíce nakoukaných hodin ze všech filmů i seriálů, které najdeš v jejich nabídce, píše Variety. Hulu však na rozdíl od Netflixu nezveřejňuje přesná čísla, a tak počet odsledovaných hodin prequelu Predátora neznáme.

Za úspěchem ve sledovanosti může stát nejen kultovní image série, ale také poměrně pozitivní ohlasy kritiků i diváků. Na Rotten Tomatoes si film od zahraničních recenzentů odnesl 7,6/10 a diváci mu udělili 4/5. V naší recenzi jsme Prey ohodnotili 8/10.

Jelikož je film prequelem, příběhově nás zavedl do minulosti. Mimozemský predátor se ocitl na planetě Zemi v roce 1713 a v boji si to rozdal s původními obyvateli Ameriky z kmene Komančů. Hlavní postavou ve filmu je lovkyně Naru (Amber Midthunder), která navzdory podceňování ze strany kmenových příslušníků – a koneckonců i samotného predátora –, ukáže, že je plnohodnotnou bojovnicí.

Anketa:
Co říkáš na Prey?
Super.
Pohoda.
Nic moc.
Nezájem.
Super.
65 %
Pohoda.
20 %
Nic moc.
10 %
Nezájem.
4 %
Zpět
Sdílet
Diskuse