Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Samsung.
12. srpna 2022 18:30
Čas čtení 3:11
Sponzorovaný obsah

To nejlepší z dílny Samsung: Seznam se s revolučními skládacími telefony Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4

To nejlepší z dílny Samsung: Seznam se s revolučními skládacími telefony Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4
Zdroj: Samsung
TECH CHYTRÉ HODINKY MODERNÍ TECHNOLOGIE SAMSUNG SMARTPHONE
Uložit Uložené

Vymazlený design, vyšší výkon a vychytávky, které ocení selfíčkáři i manažeři.

Styl, výkon a všestrannost. Tak by se daly krátce charakterizovat revoluční skládací smartphony od Samsungu. 10. srpna 2022 představila značka nové modely Galaxy Z Flip4 a Galaxy Z Fold4, které přináší vyšší výkon a větší výdrž baterie.

Výrobci zapracovali také na odolnosti mobilů. Nové modely by měly vydržet nárazy i hustý déšť. Inovativní technologie a vylepšený design posouvají uživatelský zážitek skládacích telefonů na novou úroveň. Designovka Z Flip4 potěší hlavně kreativní jedince a milovníky stylu, výkonný Z Fold4 nabízí to nejlepší z mobilní technologie Samsungu.

Oba modely lze už teď předobjednat na e-shopu www.samsung.cz a ve značkových prodejnách Samsung. Pokud stihneš předobjednávku do 25. srpna, můžeš získat bonus v podobě pojištění Samsung Care+ na celý rok.

Galaxy Z Flip4: Módní doplněk plný vychytávek

Skládací véčko nabízí to, co žádný jiný telefon na současném trhu. Ocení ho všichni, kteří rádi tvoří, fotí a sdílí své zážitky na sociálních sítích. S Galaxy Z Flip4 lze natáčet videozáznamy a fotit skupinové fotky a není u toho potřeba držet telefon v ruce. Stačí ho částečně složit, čímž se aktivuje režim FlexCam, a položit na místo, odkud bude nejlepší záběr.

samsung, z flip
Zdroj: Samsung

Další vychytávkou je vylepšená funkce Quick Shot, která umožňuje natáčet video ve vysoké kvalitě a plynule přejít k natáčení v režimu Flex. Selfíčkáři se díky této funkci mohou fotit v portrétním režimu a potom si prohlížet záběry s reálným poměrem stran. Fotoaparát se u Z Flip4 dočkal celkového vylepšení. Senzor dokáže zachytit o 65 % více světla, což umožňuje pořizovat jasnější a ostřejší záznamy ve dne i za tmy.

Rozšířil se také okruh funkcí, které lze využívat, aniž by byl telefon otevřený. Na mnoho úkonů, jako je volání nebo psaní zpráv, stačí ovládat přední displej. Příjemným překvapením je oproti předchozímu modelu vyšší výdrž baterie s podporou mimořádně rychlého dobíjení. To má zajistit, že se telefon z nuly na 50 procent dobije přibližně za půl hodiny.

Také design se dočkal vylepšení. Díky zarovnaným hranám, lesklým kovovým rámečkům a matnému sklu na zadní straně působí ještě elegantněji. Vzhled si navíc mohou uživatelé přizpůsobit a přidat si na přední displej vlastní grafické motivy, obrázky, gify či videa. Telefon je k dostání v šedé, fialové, zlaté a modré barvě.

předobjednat Galaxy Z Flip4
samsung, z flip
Zdroj: Samsung

Galaxy Z Fold4: Supervýkonný pomocník pro multitasking

Novinka Galaxy Z Fold4 je s procesorem Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform nejvýkonnějším telefonem v historii značky. Nabízí rychlejší 5G připojení i herní zážitek. Ocení ho všichni, kteří potřebují zvládat více úkolů najednou. Nová nástrojová lišta Task bar se podobá obrazovce počítače. Systém umožňuje otevřít více aplikací najednou a zobrazit si je na ploše vedle sebe. Aplikace od Googlu navíc dovolují kopírování souborů mezi sebou – například z Chromu do Gmailu. Ovládání ještě zjednodušují nová zkratková gesta a psaní poznámek je pohodlnější díky dotykovému peru S Pen.

Jedná se o první zařízení s operačním systémem Android 12L speciálně vytvořeným pro velké displeje a skládací telefony. Displej s úhlopříčkou 7,6 palce umožňuje pohodlně používat kancelářské sady Microsoft a pracovat s nimi podobně jako na počítači. Zážitek ale poskytne i ve volném čase. S obnovovací frekvencí 120 Hz nabízí kvalitní obraz pro sledování Netflixu, během kterého nemusíš díky režimu Flex držet telefon v rukou. 

Samozřejmostí je špičkový foťák s 50 megapixely, širokoúhlým objektivem a technologií 30x Space Zoom. Tato kombinace zajišťuje fotky i videa ve výborné kvalitě. Potěší také vychytávky jako možnost fotit selfie fotoaparátem na zadní straně. Prodává se v černé, šedozelené a béžové barvě.

předobjednat galaxy z fold4
samsung, z fold
Zdroj: Samsung
Využij zvýhodněnou nabídku
Nepropásni cenové zvýhodnění, které ti ušetří tisíce korun. Samsung od tebe vykoupí staré zařízení jakékoliv značky. Podle jeho hodnoty můžeš získat bonus až 10 000 Kč při koupi Z Fold4 a 7 000 Kč v případě koupě Z Flip4. Výše výkupního bonusu se odvíjí od hodnoty vykupovaného zařízení a druhu nového telefonu. Akce platí do 25. 8. Podrobné informace najdeš na www.novysamsung.cz.

Sestavu doplňují nová sluchátka a chytré hodinky

Společně s novými telefony představil Samsung také elegantní sluchátka Galaxy Buds2 Pro s vylepšeným designem, díky kterému se v uchu neotáčejí a nevypadnou ani při sportu. Kromě vynikajícího zvuku nabízí aktivní potlačení hluku a funkci Najít moje sluchátka, která dokáže Galaxy Buds vyhledat, když je někde zapomeneš.

Novinkami se v Samsungu nešetří a k těm posledním patří chytré hodinky Samsung Galaxy Watch5 a Galaxy Watch5 Pro s vylepšenými parametry základních funkcí a zaměřením na oblast zdraví a fitness. Už dávno se nejedná jenom o chytřejší náramek, který počítá kroky. Nejnovější modely pomáhají uživateli vyhodnotit jeho zdravotní stav a sestavit si podle něj cvičební plán. Umožňují měření krevního tlaku, EKG i kvality spánku.

Hodinky i sluchátka lze samozřejmě velmi snadno propojit se smartphonem a využívat tak všechny funkce naplno.

Objednej si Galaxy Watch5 nebo Galaxy Watch5 Pro do 25. srpna 2022 na www.samsung.cz nebo v prodejnách Samsung a získáš navíc bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Live v hodnotě 2 490 Kč.
samsung
Zdroj: Samsung
Domů
Sdílet
Diskuse