Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Daniel Mikolášik
11. srpna 2022 15:00
Čas čtení 0:36

Policajná naháňačka sa skončila nehodou: Muž na motorke mal cudzie značky a zákaz šoférovať, utiecť sa mu nepodarilo

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Nezodpovedný vodič porušil svoj trojročný zákaz viesť akékoľvek vozidlo. Dopadlo to dopravnou nehodou.

Vodič motorky so zákazom šoférovať a s cudzími EČV značkami unikal policajnej kontrole. Narazil pritom do iného auta. 37-ročného Stanislava S. z okresu Senec už polícia obvinila z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.


Polícia ozrejmila, že vodiča motorky chcela hliadka skontrolovať v stredu 10. augusta podvečer na Nákovnej ulici v Bratislave. Mal trojročný zákaz viesť vozidlá akéhokoľvek druhu, ktorý mu uložil súd. Táto lehota však ešte neuplynula.

Vodič na znamenia polície nereagoval, zrýchlil a zjavne chcel policajtom ujsť. „Pri úniku pred hliadkou, ktorá vodiča vyzývala opakovanými znameniami na zastavenie, vodič motocykla predbiehal iného účastníka cestnej premávky z pravej strany,“ ozrejmil hovorca s tým, že následne došlo k ich zrážke.


Vodiča motorky policajti obmedzili na osobnej slobode a podrobili kontrole. Pri nej zistili, že muž má súdom uložený zákaz šoférovať. Policajti zároveň zistili, že tabuľky s EČV na motorke patria inému motocyklu. Vodič navyše podľa slov hovorcu nepredložil povinné zmluvné poistenie.

Domů
Sdílet
Diskuse