Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. srpna 2022 10:59
Čas čtení 0:36
Eduard Starkbauer

Timothée Chalamet si zahraje v novém filmu Bones & All o kanibalismu a dospívání

Timothée Chalamet si zahraje v novém filmu Bones & All o kanibalismu a dospívání
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY FILM TIMOTHÉE CHALAMET ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Romantický horor bude mít premiéru na filmovém festivalu v Benátkách.

Romantický hororový film Bones & All, ve kterém si jednu z hlavních rolí zahraje americký herec Timothée Chalamet, rozebírá nevšední téma – kanibalismus. Film produkční společnosti MGM od režiséra Luca Guadagnina má podle portálu Comingsoon kromě kontroverzního tématu hovořit také o potížích dospívání. Guadagnino už režíroval Chalameta ve snímku Call me by your name.

Jako první se na snímek Bones & All podívají diváci na zářijovém filmovém festivalu v Benátkách. Do kino distribuce se dostane 23. listopadu. První poměrně tajemný, ale slibný teaser filmu nastiňuje děsivou a romantickou atmosféru snímku, jehož hrdinové žijí na okraji společnosti.

Hvězdu velkofilmu Duna doplní v hlavní roli herečka Taylor Russell. Film vznikl na náměty románu Camilly De Angelis z roku 2015. Vypráví o putování mladé ženy, která na cestě napříč Amerikou hledá svého otce a také odpovědi na otázku, proč má neustálé nutkání jíst maso lidí, které miluje.

Zpět
Sdílet
Diskuse