Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2022 12:43
Čas čtení 0:40
Jakub Paulík

VIDEO: Na Times Square chrlí oheň 3D drak z House of the Dragon. Prequel ke Game of Thrones má premiéru už za týden

VIDEO: Na Times Square chrlí oheň 3D drak z House of the Dragon. Prequel ke Game of Thrones má premiéru už za týden
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY HBO MAX HOUSE OF THE DRAGON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

První série bude mít 10 částí.

Reklamní billboardy na Times Square v New Yorku nedávno doplnila 3D verze krátké upoutávky na House of the Dragon. Na zalomené obrazovce vyjímající se na slavné křižovatce mohou kolemjdoucí vidět jednoho z draků, který patřil mezi domácí mazlíčky rodu Targaryenů.

Doporučeno
Planeta Praha strhuje zvířecími dramaty jako z lidského světa (Recenze) Planeta Praha strhuje zvířecími dramaty jako z lidského světa (Recenze) 6. srpna 2022 18:00

Ti vládli dlouhé období předtím, než se na trůn dostal Robert Baratheon, kterého můžeš znát z první série Game of Thrones. Příběh House of the Dragon bude zaměřen na spory mezi rodinnými členy. Král Viserys I. chce, aby po jeho smrti byla královnou dcera Rhaenyra. Podle knižní předlohy s tím ale nebude souhlasit její mladší bratr Aegon II. V seriálu se ukáže také Daemon Targaryen, bratr Viseryse I.

Anketa:
Překoná House of the Dragon kvality Game of Thrones?
Ano.
Bude na stejné úrovni.
Bude horší.
Ano.
37 %
Bude na stejné úrovni.
5 %
Bude horší.
58 %

Ten si v pozdějším období vezme za manželku Rhaenyru, svou neteř, a bude stát po jejím boku ve válce známé jako tanec s draky. Showrunnerem seriálu je Ryan J. Condal a v House of the Dragon si zahráli herci jako Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint či Eve Best. Premiéra první epizody je plánována na 21. srpna 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse