Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2022 19:27
Čas čtení 0:29
Jakub Paulík

Oficiálně: Love, Death & Robots hlásí 4. sérii

Oficiálně: Love, Death & Robots hlásí 4. sérii
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Kdy se nové části dostanou na streamovací platformu, není zatím známo.

Populární animovaný seriál pro dospělé Love, Death & Robots od Netflixu dostal zelenou na 4. sérii. O novince informoval streamovací gigant přes instagramový účet Netflixgeeked. Aktuálně však nevíme, kdy bude nová série na Netflixu dostupná.

Doporučeno
10 nejlepších epizod seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 10 nejlepších epizod seriálu Love, Death & Robots od Netflixu 24. května 2022 16:30
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Netflix Geeked (@netflixgeeked)

První části vypustil Netflix do světa v březnu 2019 a ihned si získaly přízeň diváků i kritiků. Tvůrci se tak mohli kreativně vybouřit dalšími sériemi. Poslední přitom od zahraničních recenzentů na Rotten Tomatoes obdržela 8/10 a diváci ji ohodnotili 4,2/5. 

Seriál je mixem různorodých žánrů, které se přes jednotlivé epizody neustále střídají. Jedna část může být zábavnou komedií a další děsivým hororem. Pokud nemáš čas sledovat všechny tři série a rád by ses vyhnul slabším částem, přečti si náš článek, ve kterém jsme seřadili 10 nejlepších epizod.

Anketa:
Budeš sledovat novou sérii Love, Death & Robots?
Ano.
Ne.
Zvážím to.
Ano.
97 %
Ne.
0 %
Zvážím to.
3 %
Domů
Sdílet
Diskuse