Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
13. srpna 2022 19:55
Čas čtení 0:28

Adam Ondra vyhrál na ME v boulderingu bronz. Eliška Adamovská skončila šestá

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Adam Ondra vyhrál na ME v boulderingu bronz. Eliška Adamovská skončila šestá
Zdroj: Wikimedia Commons/Henning Schlottmann/volně k užití

Mistrovství Evropy v boulderingu se letos koná v Mnichově.

Dvanáctinásobný medailista ze světových šampionátů Adam Ondra získal z evropského šampionátu v boulderingu bronzovou medaili. V semifinále se mu podařilo jako jedinému zdolat dva bouldery. O finální umístění pak v prospěch Ondrových soupeřů rozhodl menší počet pokusů Rakušana Nicolaje Užnika a Francouze Sama Avezoua.

Adam Ondra.
Adam Ondra. Zdroj: ČTK/Angelika Warmuth

Eliška Adamovská při obhajobě stříbra skončila v lezení šestá. Sobotní závod ovládla olympijská vítězka Janja Garnbret ze Slovinska, která si domů odveze další zlatou medaili. Michaela Smetanová nepostoupila a skončila na osmém místě. Informuje o tom ČT Sport.

„Kdybych špatně nepřečetla jednu sekvenci, tak jsem možná mohla lézt ještě dál, ale na bednu by to stejně nestačilo. Takže jsem spokojená a finále jsem si užila,“ uvedla Adamovská, která se v neděli představí v semifinále boulderingu.

Domů
Sdílet
Diskuse