Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
14. srpna 2022 19:20
Čas čtení 0:29

Policie pátrá po pachateli, který ve Volarech střílel na vlak a způsobil škodu za 100 tisíc

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie pátrá po pachateli, který ve Volarech střílel na vlak a způsobil škodu za 100 tisíc
Zdroj: Unsplash/László Glatz/volně k užití (ilustrační obrázek)

Ve vlaku se v okamžiku střelby nacházela uklízečka a dva strojvůdci.

Volarští policisté pátrají po pachateli, který v sobotu večer střílel se vzduchovou zbraní na vlakovou soupravu a způsobil tak škody ve výši 100 tisíc korun. 

„Policie provádí úkony trestního řízení ve věci přečinu výtržnictví a poškození cizí věci. Dosud nezjištěný pachatel se včera po jednadvacáté hodině v prostoru u kolejiště poblíž ubytovny v ulici Tolarova ve Volarech dopustil střelby na vlakovou soupravu, a to z přesně nezjištěné vzduchové zbraně,“uvedla policie na svém webu.

14. srpna 2022 13:52 Čas čtení 0:56 Opilecká hádka v Přerově skončila pobodáním, policie obvinila útočníka z vraždy Opilecká hádka v Přerově skončila pobodáním, policie obvinila útočníka z vraždy

Ve vlaku se v okamžiku střelby nacházela uklízečka a dva strojvůdci. Nikdo nebyl zraněn.

Policisté žádají případné svědky události o informace. Pokud máš nějaké informace, které by mohly napomoct vyšetřování, můžeš je poskytnout telefonicky na čísle 974 236 740 či osobně na obvodním oddělení v ulici Soumarská 376 ve Volarech.

Domů
Sdílet
Diskuse